fbpx

3x projecten met Natuurgevelsteen

Het exterieur van een woning bepaalt voor een groot gedeelte de eerste indruk. Het is het visitekaartje van uw huis. Om een indrukwekkende indruk achter te laten zou u kunnen kiezen voor ons Natuurgevelsteen. Het voorziet in een authentieke en robuuste uitstraling. Onze veelzijdige collectie zorgt ervoor dat iedere gevel de sfeer van echt natuursteen vangt. Hierdoor komt uw woning er niet alleen robuust uit te zien, maar zal er ook geen ander gebouw zijn dat er ook maar enigszins hetzelfde uit komt te zien. Daarom tonen we u graag drie projecten met Natuurgevelsteen. U zal hierdoor de kracht van het product ervaren.

Mediterrane villa 

Deze schitterende villa toont op prachtige wijze hoe Natuurgevelsteen op subtiele wijze onderdeel kan worden van de gevel. Het exterieur van de woning laat zich kenmerken door wit stucwerk, houten gebinten, een rieten kap en sfeervol natuursteen. Diverse elementen van de gevel bestaan uit de Natuursteen sortering Constanta; de plint van de villa, de toegangspoort, de schoorstenen en een wand in het interieur. Natuurgevelsteen zorgt ervoor dat de beoogde sfeer gewaarborgd wordt. De bewoners wensten namelijk een karakteristieke, mediterrane look en dat is door de combinatie van materialen en het natuursteen zeker gelukt. 

Moderne recreatiewoning

De natuur speelt een belangrijke rol in het ontwerp van deze recreatiewoning. Grote raampartijen bieden uitzicht over de prachtige omgeving en materialen als hout en natuursteen stelen de show. Al met al zorgt het ervoor dat de woning esthetisch gezien nog beter bij de groene omgeving past. Natuurgevelsteen is in de gevel verwerkt en weet daardoor de moderne inslag te vertalen naar het natuurlijke aspect. Dit is dan ook de reden dat gekozen is voor de sortering Pilsen. Dit product staat bekend om zijn kleurnuances en grove structuur, wat ontzettend goed bij de sfeer van de woning past. 

Totaalconcept met natuursteen

De gevel van deze moderne villa bestaat voor een gedeelte uit natuursteen, ons natuurgevelsteen om precies te zijn. Het zorgt ervoor dat de strakke vormgeving van de woning wat minder hard wordt en dat het geheel opgaat in het duinlandschap. Daarnaast bestaat ook de entree volledig uit natuursteen, is gekozen voor een trap met natuurstenen traptreden en is het dezelfde natuursteen sortering verwerkt in het interieur. We kunnen dan ook spreken van een totaalconcept dat tot in de kleinste details klopt. Het toont al dat u kunt doen met Natuurgevelsteen.