fbpx

3x woningen met een mix van natuursteen sorteringen

Ons assortiment aan natuursteen sorteringen is erg groot en divers. U heeft de mogelijkheid om uit talloze steensoorten te kiezen, die allen verschillen in kleur, maat en uitstraling. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit talloze toepassingsmogelijkheden. Kortom, de keuze is reuze! Er is altijd wel een sortering die aansluit bij uw eisen en wensen. Maar wat als dit niet het geval is? Is een project met een natuurstenen metselwerk dan niet voor u weggelegd? Nee hoor! We bieden ook de mogelijkheid om verschillende sorteringen met elkaar te combineren. Hierdoor geeft u uw project pas echt een authentieke uitstraling. We tonen u dan ook graag drie projecten waarbij natuursteen sorteringen werden gecombineerd. Laat u inspireren!

Villa met natuurlijke uitstraling

Voor dit project werd een mix samengesteld met stenen in verschillende bewerkingen, uit diverse groeves. Er werd onder andere gekozen voor de sortering Pilsen, die in zowel gebroken als gezaagde Lapide uitvoering werd verwerkt. Om het geheel een wat warmere uitstraling te geven werd daar de sortering Batavia aan toegevoegd. Deze steen staat bekend om zijn bruine gloed en robuuste uitstraling. Dit is dan ook hetgeen wat het metselwerk wat sprekender te maken. Niet alleen in de gevel werd deze sortering gebruikt, maar ook de schoorsteen werd hiermee opgebouwd.

De schoorsteen als eyecatcher

De omgeving van deze vakantievilla’s werd als uitgangspunt genomen voor het uiteindelijke ontwerp. Daarom werden een rieten kap, een houten constructie en verschillende natuursteen toepassingen samengevoegd. Er werd gekozen voor een Macedonische mix. Dit is een schitterende vierseizoenen natuursteenmix, die bestaat uit de sorteringen Bukarest, Pilsen en Constanta. De schoorsteen bestaat onder andere uit een natuurstenen metselwerk gemaakt van deze steensoorten. De wisselende formaten en de grove textuur zorgen ervoor dat het een ware eyecatcher is.

Moderne villa met natuursteen

Ook in deze strakke villa werd een mix van natuursteen sorteringen toegepast. In dit geval gaat het om een combinatie van Black Sea en Budweis. Deze mix heeft wat donkere kleurnuances en een erg grove structuur. Dit past erg goed bij de strakke lijnen, het witte stucwerk en de grote raampartijen, die de villa vormen. Het zorgt ervoor dat de royale woning niet enkel modern, maar ook warm en toegankelijk oogt. Verder kreeg het metselwerk een diepe voeg, waardoor de aandacht volledig op de stenen komt te liggen.