fbpx

4x prachtige bosvilla’s

Wonen in de stad betekent dat u alle voorzieningen altijd binnen handbereik heeft. Dit trekt veel mensen aan en velen verhuizen dan ook massaal naar de stad. Maar wonen in het groen brengt ook tal van voordelen met zich mee, die u absoluut niet moet onderschatten. Dit is dan ook de reden dat de bewoners van deze schitterende bosvilla’s ervoor kozen in een groene omgeving te gaan wonen. De woningen zijn volledig afgestemd op de omgeving en dat is alleen al aan de gevel af te lezen! We vertellen u er graag meer over.

Een pure harmonie 

Als eerst tonen we u graag een prachtige villa die midden in de natuur gelegen is. Er is gekozen voor het gebruik van natuurlijke producten om de gevel mee op te bouwen. Dit zorgt ervoor dat de woning in de omgeving doorloopt. De keuze viel op onze sortering Bergen, met bruine kleurnuances. Er werden grote delen van de gevel mee bekleed. Daarnaast bestaat de gevel uit houten latten en werd gekozen voor een terras van natuurstenen flagstones. Dit alles voor een natuurlijk effect en om een pure harmonie te creëren. 

Eer doen aan de omgeving

Ook de volgende woning is op een waanzinnige, groene locatie gelegen. Daarom was het een vereiste dat het ontwerp van de villa hier eer aan zou doen. Dit is dan ook de reden dat werd gekozen voor een gevel die vrijwel volledig bestaat uit natuursteen. De sortering Bukarest gaat met zijn mix van kleurnuances erg goed samen met het houtwerk en de kozijnen. Daarnaast zorgen de grote ramen ervoor dat de natuur tot diep in de woning kan binnen treden. 

Authentiek ontwerp 

Dit authentieke ontwerp gaat letterlijk op in zijn omgeving, zowel in organische vormen als materialen. Alle materialen werden met zorg geselecteerd en samengesteld. Er is gekozen voor een donkere, ruige leisteen die werd gecombineerd met verschillende houtsoorten, messing, brons, koper en flagstones. Ons natuurgevelsteen werd op diverse manieren toegepast, zowel in de gevel, als in de schoorsteen en tuinmuren. Bovendien werd de natuursteen sortering specifiek uitgezocht bij de tonen van de zandgrond, dennen en eiken. 

Één met de omgeving

Tot slot tonen we u graag nog een strakke villa die opgebouwd werd uit natuurlijke materialen. Op de ruimtelijke kavel werd eerst een basis gecreëerd middels een houtskeletbouw. Daaromheen werden uitsluitend gevels van glas, natuursteen en houten latten geplaatst. Hierdoor wordt de woning echt één met zijn omgeving. Een waanzinnig totaalplaatje werd hierdoor realiteit! We zijn dan ook blij dat we hier deel van uit mochten maken.