Landelijk wonen: 3 x projecten

Wonen tussen het groen en zonder de drukte van de stad te ervaren, Het is een wens die velen koesteren. Dit is niet vreemd, want landelijk wonen kent tal van voordelen. Wij worden dan ook steeds vaker gevraagd om ons product te verwerken in landelijke woningen. Natuursteen is een natuurlijk product en dit betekent dat wanneer het onderdeel wordt van de gevel, de woning nog meer op gaat in de groene omgeving. Het huis gaat zo onderdeel uitmaken van het landschap. Dit is precies wat onze klanten willen, wanneer ze landelijk gaan wonen; een woning die hen de rust van de omgeving nog meer laat ervaren. We tonen u dan ook graag drie projecten waarbij het landelijke wonen als uitgangspunt werd genomen.

Modern-landelijk

De eerste woning waar wij aan mee hebben mogen werken, is dit waanzinnige huis. Het ontwerp van deze mooie woning toont hoe de moderne en landelijke bouwstijl gecombineerd kunnen worden. Het kleurcontrast en het materiaalgebruik zijn hier het perfecte voorbeeld van. Om het landelijke karakter te benadrukken is voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Donker hout, robuuste houten gebinten en natuursteen geven de woning zijn authentieke uitstraling en zorgen ervoor dat hij opgaat in de omgeving. 

Rustig wonen

Hoewel deze woning wellicht erg mediterraan oogt door de tropische tuin, zijn weldegelijk landelijke elementen te herkennen in zijn vorm en uitstraling. Er is bijvoorbeeld gekozen voor een rieten kap en een typisch landelijk lijnenspel. Daarnaast werd het witte stucwerk gecombineerd met metselstenen uit ons assortiment, waardoor het natuurlijke aspect ook benadrukt wordt. De gevel wordt zo interessant en weet steeds opnieuw te verrassen. Kortom, het is er heerlijk rustig wonen en de bewoners genieten dan ook volop van hun fantastische woning.

Landelijk wonen

We tonen u ook graag nog een woning die qua vorm vrijwel niets met de landelijke bouwstijl te maken heeft, maar het begrip landelijk wonen weldegelijk vertegenwoordigd. De weg naar de woning is bijvoorbeeld al een hele beleving op zich omdat het pad door de prachtige natuur loopt. De woning is verder compleet opgetrokken uit natuursteen waardoor hij echt onderdeel uitmaakt van het landschap. De gevel is uitgevoerd in de Natuurgevelsteen Edessa. Door de robuuste manier waarop het natuursteen verwerkt is, wordt het landelijke aspect nog meer benadrukt.