fbpx

Projecten met Karlovy Vary

We hebben bij NG Bouwen met Natuursteen een uitgebreid assortiment aan verschillende natuursteen sorteringen, die ook nog op veel verscheidene manieren te verwerken zijn in verschillende bouwwerken. Natuurlijk vraagt ieder project en iedere gevel, een andere benadering en daarom past de ene sortering wel bij die specifieke villa en de andere niet. Toch zijn er een aantal van onze sorteringen erg geliefd. Een goed voorbeeld daarvan is ons product Karlovy Vary. Deze sortering is door zijn kleurnuances erg veelzijdig en wist daardoor al veel prachtige bouwwerken te verrijken. Om u te inspireren, hebben wij een aantal projecten op een rijtje gezet.

Tijdloze villa met natuursteen

Deze tijdloze villa weet direct te imponeren. Dit komt doordat de woning te betreden is middels een houten brug, waardoor het een eigen domein wordt. Daarnaast valt onmiddellijk de houten gevelbekleding op, maar wie beter kijkt zal ontdekken dat onze Karlovy Vary ook op mooie wijze deel uitmaakt van de gevel. De prachtige kleurnuances dragen bij aan het stijlvolle uiterlijk van de woning. Extra bijzonder is het gegeven dat de voeg van het metselwerk voor een deel werd weggeslepen, waardoor het nu lijkt alsof de stenen op elkaar gestapeld zijn.

Internationale allure

Naast het witte stucwerk en de grote raampartijen komt de sortering Karlovy Vary erg goed tot zijn recht. De grijze en bruine kleurnuances steken op mooie wijze af tegen het wit en de grove structuur van gevelstenen geeft het geheel een interessant maar luxe uiterlijk. Alles is volledig in balans en daardoor kreeg de moderne woning internationale allure.

De perfecte balans

Dit project laat zien dat wanneer natuursteen op een subtiele manier in de gevel verwerkt wordt, dit grootse gevolgen kan hebben. Deze moderne villa werd hierdoor het voorbeeld een perfecte balans tussen materialen, afmetingen en unieke structuren. De details, zoals het natuursteen, maken het helemaal af. Door te kiezen voor Karlovy Vary wordt de aandacht direct naar de entree getrokken. De robuuste uitstraling van de gevel zorgt ervoor dat de woning een ware eyecatcher geworden is.

Een unieke gevel

Ook in deze moderne villa werd natuursteen verwerkt. Opnieuw werd Karlovy Vary toegepast om een authentieke gevel te creëren. De mix van verschillende tinten en nuances geeft de sortering een ruig uiterlijk, waardoor dit mooi contrasteert met de rest van de woning. Om de ruwheid nog meer te benadrukken werd gekozen voor een uitvoering met een variantie aan afmetingen. Bovendien werd de sortering niet alleen verwerkt in het exterieur, maar ook in het interieur.