fbpx

4x villa’s met natuursteen

Al jarenlang hebben wij deel uit mogen maken van talloze prachtige projecten. Ons natuursteen is gebruikt om gevels te bekleden, interieurs te verfraaien en tuinen naar een hoger niveau te tillen. In elke ontwerpstijl is natuursteen een verrijking: van moderne woningen tot klassieke of landelijke projecten. Natuursteen vormt in elk bouwwerk een ware blikvanger. Laat u inspireren door deze drie prachtige woningen met ieder hun eigen uitstraling.

1 – Van buiten naar binnen

Deze sfeervolle villa is voorzien van Natuurgevelsteen. Niet alleen is dit natuurlijke materiaal toegepast in het exterieur, maar is ook doorgetrokken tot het interieur. Op deze manier staan de binnen- en buitenruimte met elkaar in verbinding. Ondanks het grootschalige oppervlak, zorgt de toepassing van natuursteen voor een behaaglijk gevoel in huis. 

2 – Landhuis met verbluffende allure 

Doordat deze gigantische woning voorzien is van organische vormen en verrijkt is met natuurlijke materialen, gaat de villa op in het omliggende landschap. Deze villa laat de diversiteit aan mogelijkheden van natuursteen zien. Zo is natuursteen toegepast als metselsteen, maar ook als strip. De schoonheid van natuursteen is bovendien doorgetrokken tot het interieur. Hoewel het exterieur is voorzien van onze Rock stenen bestaat de vloer in huis uit flagstones. De kleur hiervan sluit naadloos aan op het kleurenpalet van de Rock stenen. Hierdoor ontstaat een prachtige eenheid. 

3 –  Moderne villa met unieke gevel 

De villa valt op dankzij zijn strakke vormgeving en dieptespeling dat voor een andere dimensie zorgt. Om de royale woning te voorzien van robuuste elementen, loopt de strakke gevel beplating over in Natuurgevelsteen. Hiermee wordt het natuurlijke aspect benadrukt. Dat de mogelijkheden met natuursteen variëren, blijkt uit het feit dat natuursteen tevens is toegepast op het terras en zijn hiervan plantenbakken gemaakt.

4 – Verbluffende achtergevel

Hetgeen dat dit project onderscheidt, is het doordachte ontwerp waarachter kleine details verscholen liggen. Het vooraanzicht van de luxe woning oogt klassiek en gesloten. Toch opent deze zich aan de achterkant. De niveauverschillen aan de achterzijde worden benadrukt door het gebruik van natuursteen. Niet alleen de achtergevel, maar ook de zijkanten van de trappen zijn voorzien van natuursteen. Bovendien siert de donkere mix van antraciete en bruine kleurnuances het moderne bouwwerk. Door het lichte stucwerk komt het natuursteen nóg beter tot zijn recht.