fbpx

Natuursteen toepassingen voor een luxe sfeer

De mogelijkheden met natuursteen zijn eindeloos. U kunt ervoor kiezen een stoere, robuuste look te creëren met een grove natuursteen. Daarnaast zou je voor een Ibiza sfeer kunnen gaan, door een lichte sortering te selecteren. Maar ook een zeer luxe en exclusieve ambiance kunt u scheppen door de kiezen voor natuursteen. In dit artikel zullen we inzoomen op de luxe en chique sfeer die u kunt creëren met natuursteen. Want alleen al binnen deze optie is erg veel mogelijk!

Een luxe sfeer

Er zijn een aantal aspecten erg belangrijk wanneer u een exclusieve ambiance wilt creëren. Allereerst is het erg belangrijk dat u rekening houdt met het kleurgebruik. U kunt zich vast voorstellen dat overdadig gebruik van felle kleur een heel ander gevoel oproept dan dat bijvoorbeeld een rustig kleurenpalet zou doen. Daarnaast kunt u het beste voor rijke materialen kiezen. Deze materialen zullen elkaar versterken waardoor uw woning onmiddellijk een luxe uiterlijk krijgt. Om dit gevoel nog wat te versterken zou u kunnen besluiten bepaalde eyecatchers aan het interieur toe te voegen of om specifieke onderdelen uit te lichten.

Thuisbioscoop

Natuursteen is een van de rijke materialen die u op fantastische wijze zou kunnen verwerken in een chic interieur. Een voorbeeld daarvan is deze thuisbioscoop, waar onze sortering Pilsen in werd verwerkt. Deze sortering werd gecombineerd met rijke stoffen en een fantastische houten vloer. De materialen samen met het kleurgebruik zorgen voor een heerlijk luxe gevoel. Om er nog een schepje bovenop te doen, werd ervoor gekozen de sortering Pilsen op mooie wijze te verlichten. Hierdoor eist het natuursteen alle aandacht op en komt het product geweldig goed tot zijn recht.

Natuursteen beplating

Naast dat u gebruik kunt maken van een sortering als Pilsen, zou u ook kunnen kiezen voor onze Natuursteen Beplating. Deze beplating laat de tijdloze en solide uitstraling van natuursteen geweldig goed naar voren komen. De grote vlakken van beplating zorgen ervoor dat de natuursteen sortering goed zichtbaar is en dat alle eigenschappen van het product benadrukt worden, zoals bijvoorbeeld de tekening van marmer. Naast marmer beschikken we ook over travertin in een eindeloze variatie aan kleuren, zodat zowel uw ex- als interieur een elegante uitstraling krijgt.

Alles naar wens

Wij hebben een assortiment met diverse sorteringen die bevorderlijk zijn voor de luxe sfeer van een woning. Maar daarnaast hebben wij ook nog erg goede contacten met andere groeves, zodat we met u opzoek kunnen gaan naar een product dat aansluit bij uw wensen. We leveren dan ook graag maatwerk.