5 x een fantastische poort met natuursteen

Ons natuursteen wordt veelvuldig gebruikt om woningen een karakteristiek uiterlijk te geven. Toch blijft het, zoals u wellicht al weet, daar niet alleen maar bij. Maar ons natuursteen kan ook op diverse andere manieren in- en rondom de woning verwerkt worden. Zo is het ook mogelijk om uw toegangspoort volledig of gedeeltelijk te vervaardigen in natuursteen. Kies bijvoorbeeld voor dezelfde sortering om een coherent geheel te creëren en zorg ervoor dat bezoekers direct wanneer zij aankomen al betoverd worden door de authentieke en robuuste uitstraling van het natuursteen.

Natuursteen en hout

Een goed voorbeeld van zo’n indrukwekkende poort is dit prachtexemplaar in Drenthe. Er is gekozen voor twee royale pilaren waartussen een houten poort is geplaatst. De materiaal- en kleurkeuze tussen de twee losse elementen is volledig op elkaar afgestemd, waardoor een samenhangend geheel is ontstaan dat volledig past bij de rest van het exterieur. 

Klassieke poort

Deze klassieke poort verleent op elegante wijze toegang tot het terrein. De basis van de poort bestaat uit metaal, dat in sierlijke vormen is gebogen. De basis is vervolgens geplaatst tussen twee pilaren die beschikken over een strak uiterlijk. Het onderste gedeelte van de pilaar bestaat uit stoer natuursteen en het bovenste gedeelte is wit stucwerk. Dit komt overeen met het exterieur van de modern- klassieke woning. 

Extra sfeermaker 

Natuurlijk, strak en toegankelijk; dat is hetgeen dat deze poort uit moest stralen. De natuurstenen toegangspoort is toegevoegd als extra sfeermaker. Hierdoor lopen alle elementen op het perceel in elkaar over en kan gesproken worden van een authentiek totaalconcept, dat direct bij een eerste aanblik al weet te intigeren. 

De finishing touch

Deze prachtige poort is werkelijk benoemwaardig. Dit komt door zijn bijzondere design, de bomen uit dezelfde omgeving als de woning lijken gevangen te worden in een mooi ontwerp. Om het natuurlijke aspect nog meer te benadrukken viel de keuze wederom op pilaren van natuursteen. De uitstraling van het natuursteen gaat op in de omgeving en benadrukt de pracht van de bosvilla. Het voorziet in de finishing touch.

In connectie met het exterieur

Tot slot tonen we u ook graag nog deze kleine, smalle toegangspoort. Het eerste dat opvalt is dat de poort volledig in lijn ligt met het ontwerp van de woning. Hij is zo opgesteld dat u tussen de natuurstenen pilaren door recht tegen het meest opvallende gedeelte van de gevel aankijkt. Het natuursteen van de poort kan dan ook direct in connectie worden gebracht met het exterieur. Alles klopt tot in de kleinste details.