5x interieur met natuursteenstrips

Bij ons vindt u een breed assortiment aan natuursteensorteringen: in diverse kleuren en texturen. Bijna al onze sorteringen zijn ook verkrijgbaar in natuursteenstrips. Deze strips maken het mogelijk om massief metselwerk toe te passen voor de gevel en door te laten lopen in het interieur middels de strips. Hierdoor wordt een eenheid gecreëerd, zonder dat er in het interieur ook gemetseld moet worden.


1 – Jaren 90 woning met strips

Deze villa uit de jaren 90 heeft een prachtige transformatie ondergaan. De natuursteenstrips zijn uitgevoerd tegen de onderkant van het huis, waardoor ze als het ware als plint dienen. De kleur sluit harmonieus aan op de kleur van het stucwerk. Ook een gedeelte van het interieur is in strips uitgevoerd, waardoor een stukje van het exterieur naar binnen wordt gehaald. De strips zijn in dit project op de isolatie geplakt, maar strips kunnen ook op plaatmateriaal of op een bestaande (vuil)metselwerk muur bevestigd worden. 

2 – Bijzondere architectuur 

Natuursteen speelt de hoofdrol in het ontwerp van deze verbluffende villa. De volledige gevel is uitgevoerd met natuursteen. Opvallend zijn de zwevende dakranden waarbij dezelfde sortering is toegepast, maar dan in een strip-uitvoering. Ook in het interieur zijn strips toegepast. De haard is namelijk voorzien van dezelfde strips als de overstekken buiten. Dit toont dat metselwerk en strips perfect samengaan. 

3 – Geïnspireerd door de omgeving 

Het eerste dat in het oog springt bij deze moderne villa is de vorm. De gevel van het middenstuk is voor een groot gedeelte vervaardigd uit natuursteen dat een prachtig contrast vormt met het stucwerk. Omdat de natuur een belangrijke rol speelt in dit ontwerp is natuursteen ook in het interieur verwerkt door middel van strips. 

4 – De perfecte ontspanningsruimte 

Voor het creëren van een ontspannen sfeer is de thuisbioscoop voorzien van een natuurstenen gevel. De wanden zijn voorzien van strips en deze spelen een prominente rol in de ruimte. Natuursteen wordt namelijk geassocieerd met rust, waardoor de ruimte een kalme uitstraling krijgt. 


5 – Wellnes in Ibiza-stijl

De tuin van deze prachtige villa is omgetoverd tot een wellness paradijs. Om de warmte van Ibiza uit te stralen, is gekozen om natuursteenstrips toe te passen. Deze hebben een robuuste uitstraling, maar dragen dankzij de witte/crème-achtige kleur met bruine nuances bij aan een rustgevende atmosfeer. Deze sfeer wordt doorgetrokken naar het interieur, door ook de wanden van de inloopdouche te voorzien van dezelfde strips.