fbpx

Projecten met Karlovy Vary

De Karlovy Vary is een veelzijdige sortering afkomstig uit Noord-Macedonië. Deze gneis heeft een warme kleurenmix van verschillende grijze en bruine tinten. De Karovy Vary is leverbaar in diverse varianten; Natuurgevelsteen, strakgezaagde Lapide, strips, flagstones en ook in rock formaten. Per variant zijn er verschillende afmetingen mogelijk. Wij laten u graag diverse projecten zien met onze sortering Karlovy Vary.

Moderne villa Dronten

In deze villa is onze Karlovy Vary in Natuurgevelsteen toegepast. Deze natuursteen heeft een muurdikte van ca. 9-10 cm, een hoogte van ca. 4 t/m 8 cm en een vrije lengte. Dit project laat zien dat deze sortering erg goed samengaat met wit stucwerk; modern èn natuurlijk!

Luxe duinvilla

Deze prachtige duinvilla wordt omringd door natuur, hier konden natuurlijke materialen dan ook niet ontbreken. Diverse elementen van de villa zijn uitgevoerd in gemetselde Karlovy Vary.

Ruime villa met natuursteen

Deze woning staat op een ruime kavel en dankzij mooie details lopen natuursteen, stucwerk en een glazen achtergevel perfect in elkaar over.

Van binnen naar buiten en andersom

In deze villa komen zowel in het exterieur als interieur natuursteen elementen terug. Een perfect voorbeeld van de warme sferen van natuursteen toegepast in een moderne strakke villa.

Tijdloze villa met verbluffend effect

Zodra je deze villa in Dokkum binnenstapt springt de 35 meter lange natuursteen wand van onze Karlovy Vary meteen in het oog. Ook zijn er diverse gevel elementen uitgevoerd in deze natuursteen sortering.