fbpx

Alles wat u moet weten over natuursteen beplating

Al onze producten zijn uitermate geschikt om uw woning een exclusief en karakteristiek uiterlijk te geven. Waar onze Rock collectie wat meer voorziet in een robuuste uitstraling en Lapide goed past bij een moderne bouwstijl, wordt onze beplating vaak gebruikt om het bouwwerk een luxe uitstraling met allure te geven. U kunt kiezen uit onze veelzijdige collectie die uiteenloopt van marmer en travertin tot flagstones. Hierdoor is er altijd wel een sortering die past bij de uitstraling die u voor ogen heeft. Bovendien is beplating ook erg goed te verwerken in het interieur. U kunt er dus werkelijk alle kanten mee op.

Flexibel materiaal 

Zoals al werd benoemd kunnen wij verschillende plaatmaterialen regelen. Ieder bieden zij een andere luxe uitstraling en vormen ze een ware toevoeging aan het grotere geheel. Onze marmer beplating kan bijvoorbeeld tegen de muur geplaatst worden of als vloer gelegd worden, voor een exclusieve look. Hetzelfde geldt voor de beplating met het uiterlijk van flagstones of gemaakt van travertin. Daarnaast kenmerkt beplating zich aan het gegeven dat het flexibel toe te passen is. Dit komt doordat u ook zelf kunt bepalen hoe groot de beplating moet zijn en in welke mate u het terug wil laten komen in uw ontwerp. Met de fantastische uitstraling van natuursteen beplating weet u zeker dat uw bouwwerk interessant wordt. 

Praktische voordelen

Naast dat beplating op esthetisch vlak veel voordelen kent, geldt dit ook op praktisch vlak. Zo is deze natuursteen sortering erg eenvoudig om te onderhouden. De sorteringen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen tegen een stootje. Bovendien is beplating erg geschikt om een al bestaande gevel een upgrade te geven. De platen kunnen op mooie wijze tegen de huidige gevel geplaatst worden. Zo geeft u ook uw woning eenvoudig een schitterende marmer look. 

Project met beplating 

We tonen u graag een project waarbij onze beplating is gebruikt. Deze vakantiewoning is verrijkt met natuurstenen vloertegels in de vorm van flagstone beplating. Het past volledig bij de stijl van de woning en zorgt ervoor dat het huis één wordt met zijn omgeving. Er is gekozen voor licht grijze beplating met verschillende kleurnuances om zo de kleuren van de schitterende buitenruimte te vangen. Het toont dat beplating naast een exclusieve uitstraling ook kan zorgen voor een robuuste overall look. Deze vakantiewoning is dan ook het toonbeeld van de veelzijdigheid van het product. Wilt u meer weten over onze beplating? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!