fbpx

Appartementen met natuursteen 

De gevel is het visitekaartje van de woning. Dit is het eerste dat mensen zien zodra ze bij uw woning aankomen. Het is dan ook niet vreemd dat u wilt dat de woning er netjes uitziet om zo een goede eerste indruk te maken. Daarom wordt vaak gekozen voor natuurstenen toepassingen. Natuursteen voorziet immers in een natuurlijke, exclusieve en robuuste uitstraling. Ons product heeft al vaak onderdeel uit mogen maken van verschillende bouwwerken en dan voornamelijk bij woningen. Toch hebben wij ook aan enkele appartementen projecten mee mogen werken en zijn we gevraagd om de gevels van verschillende complexen te voorzien van natuursteen. Bent u benieuwd naar hoe dat eruit kwam te zien? Lees dan snel verder!

Luxe park appartementen

Een prachtig voorbeeld van appartementencomplexen met natuursteen zijn de luxe park appartementen in Noordwijk. Op een royaal landgoed werden vier mooie woongebouwen gerealiseerd. Tijdens de bouw van deze appartementen werd de schitterende groene omgeving als uitgangspunt genomen. Dit heeft zich geuit in het gebruik van natuurlijke materialen en grote glaspartijen die een royaal uitzicht bieden over het groene landschap. De gebouwen stralen moderniteit uit, maar ogen tegelijk erg toegankelijk en exclusief. Dit komt door de combinatie van het strakke witte stucwerk en de statige vlakken natuursteen. De kleurnuances van het natuursteen zorgen voor een warmte toets, waardoor de gebouwen een eigen identiteit krijgen. Door de toepassing van natuursteen passen de gebouwen op mooie wijze in het landschap. 

Ton-sur-ton

Ook in Wassenaar werd een prachtig appartementencomplex verrijkt met ons natuursteen. In dit complex zijn zowel zorgwoningen als huurwoningen gevestigd. Het begrip ton-sur-ton werd als uitgangspunt genomen voor het uiteindelijke ontwerp. Dit houdt in dat gevel van iedere verdieping net een andere kleurtint kent, die uitgevoerd werd in een ander materiaal. Hierdoor krijgt het complex een intrigerend uiterlijk. De gevels van de appartementen op de bovenste etage zijn bekleed met onze Natuurgevelsteen. De keuze viel op de sortering Constanta, omdat de kleuren van dit product het beste aansluiten bij het gekozen kleurenpalet. 

Unieke beleving

U ziet dat u met natuursteen werkelijk alle kanten op kunt. We hebben een uitgebreid assortiment waardoor u altijd wel een sortering kunt vinden die aansluit bij uw project. Met veel passie, kennis en aandacht bouwen wij met natuursteen en maken we van ieder project een unieke beleving.