fbpx

Bouwen met Natuursteen: Wie kunnen wij helpen?

Ons product is op diverse manieren te gebruiken en dat betekent dat we ook diverse doelgroepen kunnen dienen. Misschien wilt u wat meer weten over toepassingsmogelijkheden van natuursteen, terwijl iemand anders inspiratie op wil doen en weer iemand anders graag meer technische kennis over ons product wil. Het kan allemaal! Wij delen dan ook graag onze expertise op verscheidene manieren zodat we anderen enthousiast kunnen maken over ons product. Bent u benieuwd wat natuursteen u kan bieden? Lees dan vooral verder!

De consument

Wanneer het tijd is om te Bouwen met Natuursteen, dan worden daar verschillende partijen bij betrokken. Waar het proces vaak begint is de consument, dit is dan ook een zeer belangrijke partij. De consument willen wij vooral inspireren en daarom verwijzen we u, als u consument bent, graag door naar onze inspiratiepagina’sen het inspiratiecentrum. U kunt zich laten inspireren en u krijgt er antwoord op al uw vragen.

De architect

Maar ook wanneer u architect bent kunt u bij ons terecht. Wellicht zit u met een uitdagend ontwerp, vraagstuk of heeft u iets voor ogen, maar weet u niet hoe dit te realiseren. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken dan ook graag met u mee hoe we natuursteen kunnen implementeren in het door u te bouwen bouwwerk. We weten precies wat mogelijk is en wat dit voor uw project betekent.

De aannemer

Voor de meeste aannemers is werken met natuursteen iets nieuws. Daarom zijn we graag vanaf de eerste bouwtekeningen al betrokken. Op deze manier kunnen we het bouwproces wellicht al wat ontlasten. We delen graag onze kennis en ondersteunen waar nodig. Deze begeleiding vinden wij niet meer dan normaal, we gaan natuurlijk beiden voor het beste resultaat.

De projectontwikkelaar

Als projectontwikkelaar droomt u er vast van om een fantastisch concept te realiseren waarin het doel, de eisen en de mooiste manier van bouwen allemaal samenkomen. Wij helpen u graag deze droom te realiseren en nemen u daarom mee in de eindeloze mogelijkheden met natuursteen. Onze producten dragen namelijk niet alleen bij aan de esthetiek van het gebouw, maar het product voldoet ook aan de principes van het duurzaam bouwen.

De verwerker

Tot slot kan de verwerker ook bij ons terecht voor de nodige informatie. Denk aan een metselaar die wil leren hoe natuursteen het mooiste en beste verwerkt kan worden. Wij nemen u als verwerker volledig mee in het proces en leren u precies hoe het zit met onze verwerkingsvoorschriften om zo tot het gewenste resultaat te komen. Met de juiste motivatie én inzichten in ons vakmanschap komen we samen tot een waanzinnig resultaat.