De aannemer: maak kennis met ons en ons product

Wellicht heeft u onze blogartikelen gelezen waarin we uiteenzetten voor wie onze producten allemaal zijn. Zo zijn de architect, de consument en de verwerker al aan bod gekomen, maar we hebben het nog niet over de aannemer gehad hoewel wij ook graag met hem in aanraking komen. Voor de meeste aannemers is het werken met natuursteen geen dagelijkse kost. Vandaar dat wij onze kennis van natuursteen graag tot op de bouwplaats delen! Dit doen we door te voorzien in technische ondersteuning en adviezen. We laten u, als aannemer, dan ook graag kennis maken met ons bedrijf en onze natuursteen toepassingen. Op deze manier bouwen we samen droomwoningen!

Bouwen met natuursteen

De consument en de architect kiezen vaak een natuursteen sortering uit en bedenken welke delen van de gevel hiermee bekleed dienen te worden. Maar het is uiteindelijk de aannemer die dit element moet meenemen in de planning van de bouw. Dat doet u natuurlijk het beste wanneer u weet met voor een product u te maken krijgt. We leggen u dan ook graag uit dat bouwen met natuursteen net iets anders gaat dan regulier metselwerk. De verwerkingsvoorschriften hebben we netjes voor u op een rijtje gezet en daarnaast hebben wij een groot netwerk dat bestaat uit metselaars die met liefde voor u aan de slag gaan. Ook hebben we vaste partijen waarmee we samenwerken zoals leveranciers. Hierdoor blijft de bouw op schema en wordt de beste kwaliteit gegarandeerd. 

Goede communicatie

Daarnaast denken we graag met u mee tijdens het bouwproces om u op deze manier te kunnen ontlasten. Iedere aannemer kan met technische vragen bij ons terecht. Een goede communicatie is hierbij vereist. We zorgen ervoor dat u en het hele team goed uit de voeten kunnen. Dit is belangrijk omdat de aannemer vaak degene is die de gevelstenen inkoopt, de prijzen met ons afstemt en het daadwerkelijke bouwproces start. Betrokkenheid en service staan bij ons voorop en dat zal ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. We zijn graag tot aan de laatste steen betrokken!

Meer inspiratie

Door de jaren heen hebben wij ontzettend veel ervaring opgedaan en dit betekent dat ons kennen en kunnen ontzettend is gegroeid. Daarom verwijzen we u, als aannemer, en alle anderen die dit lezen graag door naar ons portfolio op de website. Hier kun je inspiratie opdoen, alle projecten bekijken en ontdekken met wie we samen hebben gewerkt. Ook komt u hier meer informatie tegen over onze gevelstenen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.