fbpx

De nieuwe trends in natuursteen

Natuursteen is een tijdloos product en zal nooit misstaan in een project, in welke tijd of type project dan ook. Vanwege de diversiteit en verschillende natuursteen soorten en onze maatwerk mogelijkheden, kunnen wij producten leveren die meegaan met diverse trends. Zo zijn beige en andere aardetinten momenteel een populaire keuze. Daarnaast blijft de Ibiza Style een echte trend en wordt er steeds vaker met verschillende soorten natuursteen binnen één project gewerkt. We vertellen u graag meer over deze nieuwste trends.

Beige en natuurtinten

We zien nu veel beige en aardetinten, wij hebben ook diverse sorteringen in dit kleurtype, een voorbeeld hiervan is Travertin. Travertin is een hele duurzame keuze waar je veel kanten mee op kan. De sortering is zowel voor binnen als buiten toepassingen geschikt en kenmerkt zich door de gelaagde structuur. De prachtige kleurtinten van Travertin zorgen voor een warme uitstraling in ieder project, van bestrating tot aan gevelbekleding. 

Ibiza Style 

Daarnaast is de Ibiza Style nu ook een echte trend, in het tuinontwerp, maar ook zeker aan de gevel. Onze NG Rock sortering sluit hier perfect op aan. De Ibiza Style haalt zijn inspiratie, zoals de naam al doet vermoeden, uit Ibiza. De luchtige, ontspannen en gezellige sfeer van Ibiza wordt zichtbaar door het gebruik van veel natuurlijke materialen en bijvoorbeeld witte muren. Natuursteen past perfect bij deze trend door de natuurlijke, robuuste uitstraling. Zo is de NG Rock sortering geschikt voor zowel traditionele, rustieke ontwerpen als voor de moderne architectuur. 

Mix en Match 

Een andere trend is het combineren van verschillende soorten natuursteen in één project. Doordat verschillende structuren en kleuren met elkaar worden gecombineerd krijgt uw woning een dynamisch karakter. Dit kan variëren van een combinatie van marmer en graniet in een luxe badkamer tot aan het gebruik van verschillende natuursteensoorten in het tuinontwerp en als gevelbekleding. Daarnaast kunnen ook dezelfde sortering worden toegepast in zowel het interieurs als exterieur om zodoende het welbekende binnen-buiten gevoel te creëren. Een trend die al jaren wordt toegepast in het buitenland, maar nu ook zijn weg heeft gevonden in Nederland.  

Op zoek naar inspiratie? Bezoek dan onze Pinterest pagina.