fbpx

3x natuursteen projecten met Lapide

NG Lapide combineert de sfeer van écht natuursteen met moderne, strakke lijnen. Het is een veelzijdig product dat leverbaar is in verschillende kleuren, afmetingen, texturen en bewerkingen. Van strakgezaagde travertin tot aan robuustere en natuurlijke stenen in variabele lengtes. De Lapide collectie is leverbaar als volwaardige metselstenen of natuursteenstips. Laat je inspireren door 3 prachtige projecten.

Moderne bungalow Zwolle

In dit moderne project in Zwolle is er gekozen voor één van onze Lapide sorteringen, de crèmekleurige Trentino. De woning bestaat grotendeels uit wit stucwerk met antraciete details zoals de plint, kozijnen en deuren. Deze strakke vormentaal is gecombineerd met onze langformaat natuursteen. Deze is strak van formaat, maar geeft toch sfeer aan de woning vanwege de grillige vormen van natuursteen.

Villa Burg-Haamstede 

Op alle hoeken en zijden van deze woning in Burg-Haamstede zijn de metselstenen aanwezig en brengen ze een warme en stoere sfeer. Als gevelsteen werd de Natuurgevelsteen Lapide Pilsen gekozen. De steen is verwerkt met een dunne lintvoeg. Dankzij variabele lengtes met uitschieters tot wel 70 cm ontstaat een uniek lijnenspel. Door het grote succes van de Lapide, strak gezaagde natuursteen in langformaat, hebben wij een assortiment Lapide gemaakt met ruim 30 sorteringen in verschillende kleuren, texturen en bewerkingen: ontdek de hele collectie NG Lapide.

Poolhouse Noord-Brabant 

In de tuin van een prachtige woning is een luxe poolhouse met Lapide gecreëerd. Aansluitend aan het buitenzwembad is een heerlijke loungeplek gemaakt. Om een chique, maar strakke look te geven aan dit Poolhouse is gekozen voor de strakgezaagde Lapide in de sortering White Sea. Deze sluit naadloos aan op de houten latjes en het straalt rust en elegantie uit. Lapide combineert de sfeer van echt natuursteen met strakke, moderne lijnen. Het zorgt ervoor dat de voordelen van natuursteen samensmelten met de moderne architectuur. Ook kent de Lapide zowel lange formaten als een maatwerk lengte, waardoor traditioneel metselwerk altijd mogelijk is en een volledig massieve gevel ontstaat.