fbpx

De travertin visgraatvloer

De visgraatvloer, wie kent hem niet? Het is een ongelofelijk populaire interieurtrend, die al jarenlang aanhoudt. Bij een houten visgraatvloer worden de planken niet recht naast elkaar gelegd, maar liggen ze juist loodrecht op elkaar. Hierdoor ontstaat een stoort trapeffect dat ervoor zorgt dat iedere ruimte een interessant uiterlijk krijgt. Het is dan ook een tijdloze vloer die klasse, warmte en elegantie uitstraalt. Het betekent dat de visgraatvloer bij vrijwel iedere interieurstijl staat. Vaak wordt gekozen voor een houten visgraatvloer omdat deze in allerlei soorten en maten te verkrijgen zijn en relatief eenvoudig zijn te leggen. Wilt u toch iets anders? Dan kunt u bij ons nu ook terecht voor de travertin visgraatvloer!

De travertin vloer

Natuursteen wordt al steeds vaker op bijzondere manieren verwerkt in het interieur en daar komt nu de travertin vloer bij. Travertin is een prachtig natuurlijk materiaal met een chique beige/crème tint. Hierdoor past het materiaal, net zoals het visgraatpatroon, bij erg veel verschillende interieurstijlen. Het vormt een elegante natuurlijke basis, waardoor dit het geschikte materiaal is voor vloeren en wanden. Kortom, het is een prachtige natuursteen soort die zich goed laat combineren.

De visgraatvloer in een nieuw jasje

De bewoners van deze jaren 30 woning kozen voor een travertin visgraatvloer. Het interieur van de woning kenmerkt zich door een warm kleurenpalet, natuurlijke materialen, stalen deuren en oog voor detail. Om al deze elementen op een mooie wijze aan elkaar te binden moest een duidelijke basis leidend zijn. Daarom werd gekozen voor lichte kleuren op de muur en een travertin vloer. De beige tinten van de vloer halen het warme karakter van het interieur nog meer naar boven en het patroon van de vloer benadrukt juist het moderne aspect van de inrichting. Het is de geliefde vloer, waar iedereen betekent mee is, maar dan in een nieuw jasje.