fbpx

Een keuken achterwand van natuursteenstrips

Wij zetten ons dagelijks in om ieder bouwproject te laten slagen en te voorzien van een authentiek karakter. Er zijn oneindig veel mogelijkheden met natuursteen, van gevelbekleding tot een schoorsteen of open haard en het verwerken van natuursteen in het interieur, bijvoorbeeld een keuken achterwand van natuursteenstrips. Of u nu gaat voor een moderne of klassieke uitstraling: het gebruik van natuursteen in de keuken wordt steeds populairder. Het geeft de keuken een authentieke, luxe uitstraling met meer visuele diepte.

Duurzame wandbekleding 

Dankzij de beperkte muurdikte zijn natuursteenstrips zeer geschikt voor het bekleden van binnenmuren. Ze hebben dezelfde kwalitatieve eigenschappen als een baksteen en zijn bestand tegen vlekken, krassen en hitte. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Al met al is het dus een ideale keuze als keuken achterwand. Met het juiste onderhoud kunnen de natuursteenstrips jaren meegaan, het is dus ook een investering voor de lange termijn.  

Diverse soorten en maten 

Of je nu gaat voor een moderne keuken of een landelijke keuken met klassieke uitstraling: natuursteenstrips zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Wij begrijpen dat de keuze lastig kan zijn, gekeken naar ons ruimte assortiment aan strips. Daarom helpen we u graag met het uitzoeken van de juiste sortering en geven we u graag meer informatie over het ruime aanbod. Zodoende kiest u strips die perfect aansluiten bij het design en ontwerp van uw keuken. 

Onderhoudsgemak

Over het algemeen ervaar je met natuursteen veel onderhoudsgemak, het is makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Afdichtingen, zoals BionicCoat, kunnen uw gevelbekleding van natuursteen beschermen tegen vlekken en andere vormen van schade. Dit is een duurzame manier om natuursteen te beschermen en wordt vaak toegepast bij de installering van natuursteen. BionicCoat kan ingezet worden voor ieder type project en elke omgeving en is vocht en vuil afstotend. Het biedt ruim 10 jaar bescherming waardoor je veel onderhoudsgemak ervaart: de uitstraling van je gevel blijft lang mooi.