Gevelbekleding: hoe kiest u de juiste?

Zodra u de woning betreedt, is de gevel het eerste dat opvalt. Het exterieur van een woning bepaalt voor een groot gedeelte de eerste indruk en is het visitekaartje van uw huis. Om een verbluffende indruk achter te laten, kunt u kiezen voor een natuurstenen metselwerk om de uitstraling naar een hoger niveau te tillen. Gevelbekleding voorziet het project van een authentieke look en dankzij onze veelzijdige collectie vangt iedere gevel de sfeer van natuursteen. Er zijn eindeloze mogelijkheden, daarom helpen we graag met inspiratie op doen.


Natuurgevelsteen

Waar wij vooral bekend om staan, is de toepassing van natuurgevelsteen. Deze gevelbekleding weet het verbluffende uiterlijk van écht natuursteen namelijk te vervangen. Natuurgevelsteen oogt robuust en voorziet iedere woning van karakter. Dit heeft de steensoort te danken aan het feit dat geen enkele steen hetzelfde is. Bovendien zorgt dit ervoor dat Natuurgevelsteen in vrijwel ieder woningontwerp te verwerken is. 

Langformaat Lapide

Wie kiest voor natuursteen Lapide kiest voor een duurzame steen. De Lapide collectie is eenvoudig in gebruik en dankzij de strakke lijnen geeft het een moderne twist aan het project. Om uw woning te voorzien van een exclusieve uitstraling is deze natuursteen de perfecte keuze. Deze collectie kan niet alleen in het exterieur, maar ook in het interieur toegepast worden.

Steenstrips

Bent u aan het (ver)bouwen of wilt u graag uw woning omtoveren? Wanneer dit laatste het geval is, bent u wellicht afhankelijk van bestaande muren. Hiervoor bieden de natuursteen strips een perfecte oplossing. Strips beschikken over dezelfde voordelen als de metselstenen, waardoor ze de bestaande gevel verrijken met karakter. De uitgebreide collectie strips sluiten aan bij ieders wens, zowel binnen als buiten.

De Rock collectie

Met de stenen uit de Rock collectie kunnen robuuste gevels gecreëerd worden uit massieve stenen of strips. De collectie dankt zijn robuuste uitstraling aan de grove structuur en vormgeving. Geen één steen is hetzelfde, waardoor ieder project voorzien wordt van een unieke gevel. Hierdoor is de collectie geschikt om een imposante gevel te creëren.


Natuursteen beplating

Voor een meer exclusieve en luxe uitstraling, kunt u beter kiezen voor natuursteen beplating in plaats van metselwerk. U kunt kiezen om de gehele gevel te bedekken, maar ook het toevoegen van accenten is mogelijk. De riante vlakken zorgen ervoor dat het natuursteen eruit springt en dat de eigenschappen hiervan benadrukt worden. Onze adviseurs denken graag mee om een passend product voor uw project te kiezen.