fbpx

Hoe kiest u de juiste gevelbekleding voor uw project?

De gevel is het visitekaartje van de woning. Dit is het eerste dat mensen zien en het bepaalt de indruk die het project achterlaat. Om een goede eerste indruk achter te laten kunt u kiezen voor een natuurstenen metselwerk om zo de overall look te verrijken. Spreekt dit aan, dan is het belangrijk dat u een passende natuursteen sortering kiest. Op deze manier bent u er zeker van dat u het doel bereikt dat u voor ogen heeft. Er is zo ontzettend veel mogelijk en om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, lichten we graag toe welke gevelbekleding voor welke projecten geschikt is…

Natuurgevelsteen 

Natuurgevelsteen is het product waar wij bekend om staan. Dit komt doordat deze gevelbekleding de bijzondere sfeer van echt natuursteen weet te vangen. Natuurgevelsteen voorziet in een robuuste uitstraling en weet ieder bouwwerk een authentiek karakter te geven. Geen enkele steen is namelijk hetzelfde. Het zorgt er ook voor dat Natuurgevelsteen in vrijwel iedere situatie mooi te verwerken is. 

Natuursteen Lapide

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor Lapide. In deze collectie wordt sfeer gecombineerd met een bijzonder modern en strak uiterlijk. Kiest u voor Lapide dan kiest u voor een langformaat natuursteen die van grote waarde is voor de gevel van een modern huis of bouwwerk. Bovendien zorgt het langformaat ervoor dat de stenen ook recht en strak op elkaar te plaatsen zijn.

Steenstrips 

Wil u graag natuursteen verwerken in uw bouwwerk maar bent u afhankelijk van de staande muren? Of wilt u het interieur voorzien van een natuurstenen elementen? Dan zou u voor Strips kunnen kiezen. Vergeleken met onze andere sorteringen zijn Strips vrij dun. Toch beschikken zij over dezelfde voordelen als andere sorteringen, waardoor ze perfect zijn om de bestaande gevel te voorzien van een nieuwe look!

De Rock collectie

Onze Rock collectie kent de meest ruige vormen. Dit betekent dat Rock sorteringen erg geschikt zijn voor projecten met een ruw en ruig karakter. Zij hebben hun uitstraling te danken aan het gegeven dat ze grof van structuur zijn en geen strakke vormgeving hebben. Ook voor deze sortering geldt dat geen steen hetzelfde is. Het product is dan ook uitermate bruikbaar om een indrukwekkende gevel te creëren of interessante accenten aan het geheel toe te voegen. 

Natuursteen Beplating

Wilt u graag dat uw project een wat exclusievere en chiquere uitstraling krijgt, dan kunt u het beste kiezen voor natuursteen Beplating in plaats van metselwerk. De grote vlakken die gecreëerd worden door Beplating zorgen ervoor dat het natuursteen goed te zien is. Daarnaast staan de vlakken garant voor een luxe uitstraling en een ongekende elegantie.