Natuursteen toepassingen voor de Ibiza style

We merken dat de Ibiza style steeds populairder wordt en daardoor steeds meer terrein wint. Niet alleen het interieur krijgt een Ibiza look, maar het exterieur wordt voortaan ook onder handen genomen. Daarom worden bij ons steeds vaker vragen neergelegd die betrekking hebben op natuursteen, de Ibiza style en het vormgeven van het exterieur. In dit artikel zullen we dan ook alvast wat vragen beantwoorden om u wat meer inzichten geven in de mogelijkheden die natuursteen, met betrekking tot de Ibiza look, biedt.

Kenmerken van de Ibiza Style

Iedereen die ooit op Ibiza is geweest zal dat heerlijke Ibiza gevoel vast wel herkennen. Zelfs mensen die er nooit zijn geweest kennen het bijzondere gevoel dat zich het beste laat omschrijven als relaxt, bohemian en mediterraans. Deze sfeer uit zich doormiddel van een exterieur met een witte basis, gebruik van natuurlijke materialen en opvallende accenten. De witte basis wordt vaak gecombineerd met natuurlijke kleuren en hier en daar een felle tint. Daarnaast staat de Ibiza style dus bekend om het gebruik van natuurlijke materialen zoals; hout, jute, riet en natuurlijk natuursteen.

Ibiza exterieur

In het exterieur van een Ibiza woning kunt u al deze kenmerken onmiddellijk te herkennen. Het witte stucwerk steekt erg goed af bij de natuurstenen gevel en eventuele houten accenten. Om het geheel nog net wat meer Ibiza te maken wordt de gevel gecombineerd met boho accessoires en verschillende palmbomen in de tuin. Hierdoor ontstaat niet alleen een volledig kloppend totaalbeeld, maar het heerlijke eiland gevoel zal door deze kenmerken ook direct opgeroepen worden.

De natuursteen Rock collectie

De natuurstenen gevel van een Ibiza woning bestaat uit natuursteen met een lichte kleur. Daarnaast zijn de stenen vaak groot en grof, zodat ze een mooi contrast vormen met de strakke witte muur. Dit is dan ook de reden dat vaak gekozen wordt voor een sortering uit onze Rock collectie. Deze grootformaat stenen hebben namelijk een robuuste en sfeervolle uitstraling. De sortering Christiani is dan ook erg geschikt om de Ibiza style mee te creëren. Deze steen heeft een grove voorkant en is aan de achterzijde gezaagd zodat hij zowel met als zonder voeg toe te passen is, voor een extra bijzonder effect.

De mogelijkheden

Er zijn verschillende voorbeelden van Ibiza projecten op onze website te vinden. Wij geven u graag een passend advies op basis van uw wensen. We kijken dan ook graag met u mee naar de mogelijkheden en helpen u met het vormgeven van uw woning in Ibiza style. Mocht u toch nog meer vragen hebben of bent u benieuwd naar projecten waar wij aan mee hebben gewerkt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kijk op onze website en Instagrampagina naar verschillende projecten.