fbpx

Hoe verwerk je natuursteen in verschillende interieur stijlen?

Populaire interieur stijlen van dit moment zijn een Hotel Chique interieur, Japandi, een landelijke natuurlijke uitstraling en industriële interieur stijl. Natuursteen is een veelzijdig product dat perfect samengaat met vrijwel iedere interieur stijl. Zo is NG Natuursteenbeplating een goede keuze voor een Hotel Chique interieur, en kan NG Rock een mooie toevoeging zijn voor een landelijk interieur. Lees snel verder en laat u inspireren.

Een Hotel Chique interieur

Hotel Chique kenmerkt zich door de combinatie van donkere kleuren met natuurlijke elementen. Marmer is een veelvoorkomend materiaal in deze stijl en kan perfect worden verwerkt in bijvoorbeeld de keuken en badkamer en als gevelaccent of volledige gevel. NG Natuursteenbeplating zorgt voor de ultieme luxe uitstraling aan een woning. Het marmer is beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren. Zodoende zorgt marmer voor een elegante, luxe uitstraling in zowel het interieur als exterieur.  

De Japandi stijl

Japandi staat voor minimalisme en het gebruik van neutrale rustige kleuren. Het is een combinatie van de Scandinavische design en Japan. NG Lapide is een goede aanvulling op deze interieurstijl omdat de prachtige natuurlijke uitstraling en sfeer van natuursteen wordt gecombineerd met moderne en strakke lijnen. Bovendien is NG Lapide beschikbaar in veel neutrale, lichte kleurtinten: een echte aanvulling op de Japandi stijl.  

Landelijke uitstraling 

Voor een landelijk interieur kiest u voor NG Rock. NG Rock is de meest robuuste variant en met deze stenen creëer je een stoere gevel of bijvoorbeeld Ibiza Style muur. Ook in het interieur is NG Rock een echte eyecatcher. Zo kunt u bijvoorbeeld het interieur verrijken door een open haard uit te voeren in massieve natuursteen zoals NG Rock, NG Natuurgevelsteen of NG Lapide. Maar dit is ook mogelijk door middel van natuursteenstrips die verlijmd kunnen worden op diverse achtergronden.

Industriële interieur stijl 

De industriële stijl kenmerkt zich door het gebruik van stoere, robuuste materialen. Een muur van natuursteen past perfect in deze stijl. Bewerk één muur in uw woning met de natuursteenstrips van NG Bouwen met Natuursteen of bouw de muur massief op en u bent verzekerd van een industriële look en uitstraling. 

Benieuwd naar een aantal voorbeelden? Bezoek dan onze socials of bekijk onze gerealiseerde projecten voor inspiratie.