fbpx

Hoe verwerkt u natuursteen op een subtiele manier?

Dat natuursteen op ontzettend veel verschillende manieren te verwerken is, kunt u vast wel zien op onze website. De een kiest ervoor om ons natuursteen in de tuin te verwerken, een ander geeft zijn interieur een upgrade en weer iemand anders kiest ervoor om de complete gevel te vervaardigen uit een natuurstenen metselwerk. Dat er zoveel mogelijk is betekent ook dat u natuursteen juist op een subtiele manier in uw bouwwerk kunt verwerken. Denk aan details of een robuuste touch met een chique sortering. Hoe dit eruit komt te zien tonen we u graag in deze blog.

Moderne woning met natuursteen

Allereerst laten we u graag deze unieke woning zien. Deze villa bevat een mooi palet aan materialen. Denk aan stucwerk, hout en natuursteen. De materialen en de vorm van de woning dragen bij aan zijn moderne uitstraling. Het grootste gedeelte van de gevel is opgebouwd uit stucwerk, maar wie beter kijkt zal ontdekken dat sommige delen van de woning zijn vervaardigd uit andere materialen. Ons natuursteen werd bijvoorbeeld gebruikt voor het metselwerk rondom de garagedeur. Het zorgt ervoor dat de woning exclusief, maar tegelijkertijd toegankelijk aandoet. 

Meer dimensie 

Ook een andere moderne villa werd verrijkt met natuursteen. Door het gebruik van natuurlijke materialen te combineren met royale glaspartijen wordt rekening gehouden met de prachtige omgeving. Het hout en het natuursteen zorgen ervoor dat de woning opgaat in het landschap. Enkele delen van de gevel zijn maar opgebouwd met natuursteen in een strak gezaagd langformaat, waardoor de moderne uitstraling van de woning wel behouden blijft. Bovendien vormen het lichte natuurstenen metselwerk en het donkere hout wel een mooi contrast, waardoor het hele ontwerp meer dimensie krijgt. 

Een subtiele touch

Deze prachtige villa roept mediterrane sferen op. Door het witte stucwerk te combineren met riet en natuursteen kreeg de woning een warme uitstraling. Diverse elementen die kenmerkend zijn voor de woning werden uitgevoerd in één van onze prachtige natuursteen sorteringen. Waaronder de plint van de villa, de toegangspoort en de schoorsteen. Dit laat zien dat het niet nodig is om voor een volledige gevel bestaande uit natuursteen te gaan. Een subtiele touch is al genoeg om een woning een exclusieve, robuuste of moderne uitstraling te geven. Bent u opzoek naar manieren om uw bouwwerk ook te verrijken met natuursteen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn graag vanaf de allereerste steen betrokken!