fbpx

Je buitenruimte verrijken met natuursteen

Natuursteen staat erom bekend ieder bouwwerk een unieke, robuuste uitstraling te geven en is een prachtig materiaal voor in de tuin. Denk hierbij ook aan tuinmuren, prachtige buitenhaarden en zelfs bloembakken. Natuursteen vormt in elke ontwerp stijl een verrijking, zowel in het interieur als exterieur. Door de natuurlijke look van natuursteen past het perfect in een groene, landelijke omgeving.

Natuurlijk materiaal in je tuinontwerp

Met natuursteen worden natuurlijke aspecten van een tuin benadrukt, zeker in combinatie met een strakke, chique gevelbekleding. Zodoende ontstaat er een samenhangend geheel van het exterieur. Een perfect voorbeeld hiervan is de unieke villa in Drachten waar Natuurgevelsteen Blue Petra is verwerkt. Deze unieke sortering is ook toegepast in andere tuinmuren aan de achterzijde van de woning. De woning bevindt zich op een prachtige plek aan het water. De blauwe tinten van de natuursteen sortering sluit perfect aan op de omgeving en het metselwerk vormt dan ook de subtiele overgang van de woning naar het landschap.  

Een buitenhaard van natuursteen

Een buitenhaard is een echte toevoeging aan uw tuin of terras. Naast het feit dat het zorgt voor comfortwarmte en het dus een praktische toevoeging is, zorgt het ook voor gezelligheid en sfeer. Zelfs als de temperaturen buiten dalen kan een gezelschap buiten plaatsnemen bij de buitenhaard. Zodoende kun je langer genieten van alles wat uw tuin te bieden heeft. Daarnaast geeft een buitenhaard een luxe uitstraling aan een buitenruimte. Doordat natuursteen van nature hittebestendig is, is het materiaal perfect voor een haard. 

Poolhouse in de tuin

In Brabant is een uniek project gerealiseerd met natuursteen: in de tuin van een prachtige woning is een luxe poolhouse gecreëerd. Aansluitend aan het buitenzwembad is een heerlijke, sfeervolle loungeplek gemaakt. Om een chique, maar strakke look te geven aan dit poolhouse is gekozen voor de strak gezaagde Lapide in de sortering White Sea. Deze sluit naadloos aan op de houten latjes en het straalt rust en elegantie uit: perfect voor dit project. Alles heeft een natuurlijke uitstraling doordat er voornamelijk is gewerkt met natuurlijke materialen.