fbpx

Laat je inspireren: het bestraten van je tuin met flagstones of tuintegels op maat

Bent u op zoek naar inspiratie voor de bestrating van je tuin? Lees dan snel verder. Kies bijvoorbeeld voor Flagstones voor een robuust aangezicht of strakke tuintegels. Door uw tuin te bestraten met Flagstones creëer je een elegante en luxe, tijdloze uitstraling. NG Bouwen met Natuursteen levert maatwerk voor een strakke afwerking.

Wat zijn Flagstones

Flagstones zijn gemaakt van natuursteen en zijn platte stenen met een rustieke en natuurlijke uitstraling. Doordat iedere steen uniek is wat betreft textuur en vorm krijgt je tuin een authentiek karakter. Je kunt namelijk alle kanten op. In een moderne tuin kun je de Flagstones bijvoorbeeld in een gestructureerd patroon verwerken, terwijl je in een landelijke tuin er wellicht voor kiest om deze op een speelse manier te verwerken als tuinpad. Flagstones passen niet alleen perfect in het exterieur, maar kunnen ook worden doorgetrokken naar het interieur. 

Travertin buitentegels

Travertin wordt gemaakt van travertijn. Dit is een natuurlijk gesteente dan onderdeel is van de kalksteenfamilie en wordt gemaakt van natuursteen. De stenen hebben een unieke structuur en variëren qua kleur. De tegels hebben zichtbare aderen wat veel charme toevoegt aan de gehele uitstraling. Met een travertin buitenvloer creëer je een tijdloze en natuurlijke look en de tegels kunnen op veel verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan tuintegels van 60×60 cm voor een strakke look of ga voor een variatie aan afmetingen voor een landelijke uitstraling.

Strakke tuintegels op maat

Natuursteen gaat lang mee en is erg eenvoudig netjes te houden. Ideaal dus voor de bestrating van je tuin. Dankzij de grote variatie aan structuren en kleuren is er voor iedere buitenruimte wel een toepassing te bedenken. Een groot voordeel van terrastegels van natuursteen is dat de stenen weinig onderhoud nodig hebben en bestand zijn tegen alle weerstypen. Bovendien zijn ze krasbestendig, vlekbestendig én verkleuren de tegels niet. NG Bouwen met Natuursteen levert maatwerk. Zo hebben jouw tuintegels een strakke afwerking en kunnen deze naadloos worden geïntegreerd in het tuinontwerp.