Projecten met Constanta

De Constanta is een mediterrane natuursteen, bestaande uit calcium carbonaat. De steen heeft een grillig uiterlijk en bezit een enorme variatie aan kleuren. Zo is de basiskleur geel/grijs en varieert deze met bruintinten, harde grijstinten en zelfs rood/rosé. De Constanta is leverbaar in diverse varianten; Natuurgevelsteen, strakgezaagde Lapide, strips, flagstones en ook in rock formaten. Per variant zijn er verschillende afmetingen mogelijk. Wij laten u graag diverse projecten zien met onze sortering Constanta.

Moderne villa Boven-Leeuwen

In deze villa is onze Constanta in Natuurgevelsteen toegepast. Deze natuursteen heeft een muurdikte van ca. 9-11 cm, een hoogte van ca. 4 t/m 8 cm en een vrije lengte. Door de dikkere lintvoeg van ca. 15 mm ontstaat ondanks de grillige mediterrane steen een strakke belijning. Daardoor past deze authentieke steen uitstekend in een verder modern ontworpen woning.

Droomvilla Breda

In deze droomvilla is onze Constanta in zowel massieve natuursteen als natuursteenstrips toegepast. Het verschil tussen deze producten is de muurdikte. Onze Natuurgevelsteen met een muurdikte van 9-11 cm wordt volgens traditioneel metselwerk verwerkt. Natuursteenstrips hebben een muurdikte van ca. 2-4 cm en kunnen op diverse achtergronden worden verlijmd.

Mediterrane villa

In deze luxueuze villa is onze Constanta Ohrid toegepast. Dit zijn strakgezaagde natuurstenen met een hoogte van 20 cm, waardoor er ‘natuursteen blokken’ zijn gecreëerd. De natuursteen in strakke lijnen past goed bij het moderne karakter van de villa.

Luxe parkappartementen

Dit appartementencomplex heeft een natuurlijke mediterrane touch gekregen dankzij onze natuursteen sortering Constanta.

Entree villa in Enschede

Deze villa laat zien dat er naast Natuurgevelsteen, nog veel meer mogelijk is met onze natuursteen. In deze woning is er namelijk in dezelfde sortering ook een brievenbus op maat gemaakt. Zo lopen de gevel en tuin prachtig in elkaar over.