fbpx

Maak kennis met NG Bouwen met Natuursteen

Na ons eerste groevebezoek in 2008 zijn wij verliefd geworden op natuursteen en het land Noord-Macedonië. Hiermee ontstond het idee om op een maatschappelijk betrokken manier werkgelegenheid te creëren in dit prachtige land vol kansen. Natuursteen bleek een enorme verrijking binnen de Nederlandse architectuur, die we graag met u willen delen. We kunnen dan ook niet wachten om ook samen met u te Bouwen met Natuursteen.

Uniek producten op maat

Wij bieden maatwerk met oneindig veel mogelijkheden op het gebied van kleur, steensoort en afmetingen. Geen enkele steen is hetzelfde en heeft zijn eigen unieke uitstraling. Hierdoor is er nooit sprake van hetzelfde design of patroon. Alle steensoorten zijn op verschillende manieren toepasbaar. Denk hierbij aan: gevelbekleding, bestrating, natuursteen tegels en woonaccessoires. Zo kan uw droombeeld gerealiseerd worden. 

Van nature duurzaam

Natuursteen is een natuurlijk product dat jarenlang opgebouwd wordt door de aarde zelf. Ons product is recyclebaar, levensloopbestendig, er worden geen chemicaliën gebruikt en chemische processen zijn uitgesloten. Onze natuursteen bestaat uit 100% natuursteen: alles is dus 100% natuurlijk. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

NG Bouwen met Natuursteen kijkt graag vooruit. Daarom hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en de medemens. We scheppen werkgelegenheid en investeren in het machinepark van de groeves en zorgen voor de meest optimale werkomstandigheden voor de lokale medewerkers. Zo kunnen we in de toekomst niet alleen dezelfde kwaliteit blijven aanbieden, maar ook nog doorgroeien naar the next level.

Betrokken van tekentafel tot de laatste steen

Persoonlijkheid en betrokkenheid zijn twee belangrijke pijlers voor ons. Wij denken graag met u mee in technische oplossingen en adviseren graag in het toepassen van de juiste hulpmiddelen. Wij zijn tot op de bouwplaats betrokken. Het begint allemaal met toezicht op de groeves in Noord-Macedonië. Daarnaast denken wij graag met u mee in bijvoorbeeld technische oplossingen en adviseren wij met plezier in de toepassingen van onze natuursteen soorten. De reis die u aflegt is voor ons erg belangrijk. Advies nodig over natuursteen schoonmaken? Ook dan staat ons team voor u klaar met een passend advies.