fbpx

Meer informatie voor de projectontwikkelaar

Als projectontwikkelaar bent u altijd afhankelijk van de eisen die de gemeente stelt aan projectontwikkeling. Daarom kan het een uitdaging zijn om van uw volgende project een statement te maken. Toch zijn er ontzettend veel mogelijkheden waarmee u een prachtig bouwwerk realiteit kunt laten worden. Een goed voorbeeld daarvan is natuursteen. Onze producten kennen dan ook tal van voordelen en weten op hun eigen manier ieder gebouw een karakteristieke uitstraling te geven. Natuursteen is bij uitstek een materiaal om onderscheid te maken en dat resulteert in hoge rendementen. We zijn dan ook graag uw partner en zullen er samen met u voor zorgen dat uw project een unieke verschijning wordt.

Eindeloze mogelijkheden

Graag nemen we u, als projectontwikkelaar, mee in de wereld van natuursteen en al dat het voor uw bouwwerk zou kunnen betekenen. Allereerst is het goed om te weten dat wij volledig maatwerk leveren. Onze sorteringen zijn op zorgvuldig samengesteld en kloppen dan ook op het gebied van kleur, afwerking en afmeting. De collectie is zo veelzijdig dat er altijd wel een sortering te vinden is die aansluit bij uw project of hetgeen dat u voor ogen heeft. Combineer bijvoorbeeld onze robuuste stenen met modern en strak stucwerk, waardoor oogstrelende contrasten ontstaan of combineer ons product met andere natuurlijke materialen, zodat het bouwwerk opgaat in een bosrijke omgeving.

Duurzaam bouwen 

Duurzaam bouwen is een begrip geworden bij projectontwikkeling. Als projectontwikkelaar kunt u hier dan ook bijna niet meer omheen. Ook daarom is natuursteen de perfecte uitkomst. Ons product wordt niet alleen gevormd door de natuur, maar het wordt ook op een duurzame wijze door ons gewonnen. Het zorgt ervoor dat natuursteen generaties lang mee gaat en dat het gebruikt kan worden om circulair mee te bouwen. Daarnaast willen wij als bedrijf ook een balans te vinden tussen de 3 P’s: People, Planet, Profit. We willen waarde creëren op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de; over ons pagina.

Meer informatie

Als projectontwikkelaar zijn er dus tal van redenen waarom ons product het overwegen waard is. Wilt u meer weten over het werken met natuursteen? Dan zijn er verschillende downloads voor u beschikbaar. Hierin wordt meer vertelt over gevelbescherming, duurzaamheid, texturen en verwerkingsvoorschriften. Daarnaast kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over onze natuursteen producten.