fbpx

Onze betrokkenheid bij de architect

Wanneer onze natuursteen producten verwerkt dienen te worden in een project, zijn wij het liefst al zo vroeg mogelijk betrokken bij het ontwerp- en bouwproces. Daarom komen we graag in een vroeg stadium al in contact met de architect, zij moeten ten slotte willen werken met onze producten. Samen onderzoeken we wat de mogelijkheden zijn en ondersteunen we waar nodig. Alle woningen waarin natuursteen wordt verwerkt zijn dan ook stuk voor stuk een piece of art te noemen. Geen enkel project is hetzelfde omdat de wensen en eisen enorm uiteenlopen. We doen er dan ook alles aan om droomwoningen werkelijkheid te laten worden!

Eindeloze mogelijkheden met natuursteen

Als architect bent u bij ons aan het juiste adres. Natuursteen is een bijzonder product om mee te werken en is daarom een interessante toevoeging aan iedere high-end woning. We hebben een uitgebreid assortiment dat bestaat uit verschillende natuursteen sorteringen, die allemaal verschillen in kleur en textuur. Bovendien kan er gekozen worden uit verscheidene verwerkingsmanieren en diverse afwerkingsmogelijkheden. Het betekent dat er eindeloos veel opties zijn en een authentiek eindresultaat gegarandeerd is. 

Doe inspiratie op

Ook kunt u, als architect, bij ons terecht voor inspiratie. Onze website vormt bijvoorbeeld al een grote inspiratiebron. We beschikken onder andere over fotoreportages van projecten waar natuursteen in is verwerkt, maar daarnaast vindt u op de website ook een onbegrensde inspiratie pagina waar projecten van over de hele wereld op te vinden zijn. Bovendien kan het ook interessant zijn om ons inspiratieboek aan te vragen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Maak een afspraak en we kunnen u direct voorzien van vakkundig advies. Ook kunt u hier onze natuursteen producten in het echt bewonderen, waardoor u een betere voorstelling hebt bij het materiaal en hoe het uw project kan verrijken. 

U, als tuinarchitect

Ons natuursteen kan echter niet alleen verwerkt worden in het ex- of interieur van een woning, maar het is ook mogelijk om onze producten in de buitenruimte toe te passen. Als tuinarchitect bent u dan ook van harte welkom om meer informatie in te winnen. Natuursteen is een duurzaam, natuurlijk product dat iedere tuin op bijzondere wijze weet te complementeren. Om dit zelf te ondervinden verwijzen we u wederom door naar onze inspiratie pagina’s en nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Zo komen we samen tot het beste resultaat!