fbpx
  • Ontwerp

    Studio Hercules

  • Sortering

    Pilsen

  • Locatie

    Zuid-Holland

Thuisbioscoop Zuid-Holland

In deze villa in Zuid-Holland is een perfecte ontspanningsruimte gecreëerd. De ruimte bestaat uit een film- en wijnzone, waarbij alles compleet geautomatiseerd is. Een thuisbioscoop waarbij de natuursteen perfect past binnen het luxueuze materiaalgebruik. Onze steenstrips in de sortering Pilsen komen dankzij het lichtgebruik compleet tot zijn recht.

Luxe souterrain met thuisbioscoop en natuurstenen gevel 

In een villa in Zuid-Holland is de perfecte ontspanningsruimte gecreëerd. Deze heerlijke ruimte bevindt zich in een souterrain gelegen aan een prachtige tuin. Het souterrain bestaat uit twee gedeelten; de hoogwaardige wijnkelder, met wijnbar, en een heuse thuisbioscoop. Wie er binnen treedt waant zich in hogere sferen. Het is dan ook dé perfecte plek om na alle dagelijkse beslommeringen helemaal tot rust te komen en volledig te ontspannen. Hetgeen dat bijdraagt aan deze ambiance is de natuurstenen gevel, die niet alleen zorgt voor een rustgevende sfeer maar ook bijdraagt aan het exclusieve uiterlijk van de ruimtes.

Luxe souterrain

Wie dit souterrain betreedt waant zich in heerlijke sferen. De thuisbioscoop is extra bijzonder door het luxueuze materiaalgebruik. De zachte stoffen van de stoelen passen perfect bij de natuurstenen gevel en de donkere wandbekleding. Daarnaast zijn er akoestische maatregelen genomen om het geluid te optimaliseren en een echte bioscoopbeleving na te bootsen. Een hoogwaardig geluidssysteem zit dan ook verstopt in een speciaal ontworpen wand met een verticaal reliëf. In de thuisbioscoop en de wijnkelder is alles volledig geautomatiseerd door middel van nieuwe domotica technologieën. Zodat de bioscoop met één druk op de knop verduistert en het filmmenu eenvoudig geactiveerd wordt.

Natuursteen Pilsen

Om een luxe en ontspannen sfeer te creëren werd natuursteen toegepast. Uit onze steengroeve in Noord-Macedonië werd de natuursteen Pilsen op natuurlijke wijze gewonnen en bewerkt tot het gesteente dat u nu in deze ruimte ziet. Pilsen is te herkennen aan zijn unieke grijze gneis en prachtige bruine (natuurlijke) nuances. Deze sortering is ook op vrij veel verschillende manieren toe te passen. Dit gesteente is onder andere te verkrijgen als Rock, Flagstone, Natuurgevelsteen en zoals in dit geval als Steenstrips. Dat betekent dat er erg veel mogelijk is, maar dat u met deze sortering altijd de beoogde sfeer kunt creëren.

Eigen karakter 

Binnen deze ruimte kreeg de sortering Pilsen de hoofdrol en werden alle muren bekleed met deze stenen. Hiermee wordt een stukje van de natuur naar binnen gehaald, wat wij associëren met rust, waardoor de ruimte een kalme en warme uitstraling krijgt. Deze uitstraling wordt nog meer benadrukt door het licht. Daglicht en sfeerlicht geven beiden een eigen karakter aan de ruimte en dat komt de natuurstenen gevel alleen maar ten goede. De Steenstrips in de sortering Pilsen komen hierdoor volledig tot hun recht en dat maakt het een bijzonder project.

Meer projecten