fbpx
 • Ontwerp

  Geo Architecten

 • Uitvoering

  Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder B.V.

 • Sortering

  Natuurgevelsteen Pilsen Antiek Mix

 • Locatie

  Noord-Holland

Duinvilla Noord-Holland

Een woning aangepast op de omgeving is ècht een understatement. Deze prachtige villa is daadwerkelijk één met het duinlandschap. Aan ieder detail is gedacht. De woning loopt gedeeltelijk over in een duin, waardoor er een verrassende speling in de woonlagen ontstaat. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Ons Natuurgevelsteen is gecombineerd met een rieten kap die op sommige plekke zelfs doorloopt in de zijgevel. De woning is aangelegd met prachtige siergrassen en aan de achterzijde bevindt zich een bijpassend schelpenpad. De woning wordt tot slot deels omringd door een typerend strand hek. Wat een plaatje!

Eén met de omliggende omgeving 

In samenwerking met Geo Architecten en aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder B.V. is een prachtig project gerealiseerd. Een duinvilla die niet enkel volledig is aangepast op de omgeving, maar ook écht helemaal opgaat in de omgeving. De villa is daadwerkelijk één met het duinlandschap. De woning loopt gedeeltelijk over in een duin, zo is er een interessante speling in de woonlagen ontstaan. 

Een combinatie van natuurlijke materialen

Voor de realisatie van deze prachtige duinvilla zijn verschillende natuurlijke materialen gecombineerd, zo is ons Natuurgevelsteen gecombineerd met het rieten dak. Een rieten dak dat op sommige plekken zelfs doorloopt in de zijgevel. Rondom de villa zijn siergrassen aangelegd en aan de achterzijde ziet u een bijpassend pad van schelpen. Daarnaast is het perceel deels omringd door een typerend strandhek. 

Sortering Pilsen Antiek Mix 

De gevel van de woning is voorzien van de Pilsen Antiek Mix sortering. Een sortering met zowel grijze als bruine kleurtinten die elkaar afwisselen. Iedere steen heeft een unieke structuur en dus unieke uitstraling. Het resultaat is een dynamische, levendige uitstraling. Bovendien bevatten sommige stenen zelf een natuurlijk glinstering die in het zonlicht zichtbaar wordt. Het zorgt ervoor dat deze duinvilla echt in balans is met het duinlandschap.

Uitgebreid assortiment

Behalve de sortering Pilsen Antiek Mix heeft NG Bouwen met Natuursteen nog veel meer mogelijkheden wat betreft kleur, structuur en afwerking. Zo is er altijd een passend product voor ieder bouwontwerp. Tijdens een architectenlunch laten wij u graag deze oneindige mogelijkheden zien. Zo kunnen wij u de verschillende natuursteen sorteringen laten zien en kunt u onbeperkt vragen stellen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Meer projecten