fbpx
  • Ontwerp

    Koets + Ruyter

  • Sortering

    Black Sea

  • Locatie

    Roosendaal

Moderne villa Roosendaal

Dit nieuwbouwproject staat midden in de natuur en heeft een weids uitzicht. Om dit extra te benadrukken zijn er verschillende natuurlijke materialen gebruikt. De woning bestaat uit een middenstuk met twee verdiepingen en aan beide zijdes een woonoppervlakte met enkel een begane grond. Het middenstuk met twee verdiepingen is opgebouwd met Natuurgevelsteen in de sortering Black Sea en grote raampartijen. Door de combinatie van strak stucwerk en hout, is de natuurstenen gevel een echte eyecatcher! Daarnaast is ook de haard uitgevoerd in de sortering Black Sea en is de tuinaanleg voorzien van veel planten en natuurlijke materialen. Dit resulteert in een moderne woning midden in het groen!

Moderne villa gebouwd naar de omgeving

Wanneer u aan komt lopen zal deze waanzinnige villa direct opvallen. Dit komt door zijn uitgesproken en ietwat eigenzinnige uiterlijk. Bovendien gaat het huis volledig op in zijn omgeving en voldoet hij aan alle wensen van zijn bewoners. Dat komt onder andere doordat een van onze natuursteen sorteringen verwerkt werd in het exterieur. Hierdoor ziet de woning er esthetisch hoogwaardig uit. Daarnaast werd het ook een heerlijk huis om in te wonen. Er kan dan ook genoten worden van volop wooncomfort. We laten u dan ook graag kennis maken met deze waanzinnige villa. Het is aan de woning af te lezen dat goed over het ontwerp werd nagedacht!

Gebouwd naar de omgeving

Het eerste dat opvalt aan deze moderne villa is de vorm. De woning bestaat uit een middenstuk met twee verdiepingen en aan beide zijdes een woonoppervlakte met enkel een begane grond. Hierdoor wordt de woning niet te hoog of te overdadig in het groene landschap. Vervolgens springen de materialen die werden gebruikt om de woning mee te bekleden ook direct in het oog. De gevel bestaat bijvoorbeeld uit strak stucwerk, hout, grote glaspartijen met donkere kozijnen en natuursteen. Deze materialen geven de woning een moderne uitstraling. Bovendien zorgen de raampartijen ervoor dat de omgeving ook daadwerkelijk de woning binnen weet te dringen.

Black Sea

De gevel van het middenstuk van de moderne villa bestaat voor een groot gedeelte uit natuursteen. Wat op mooie wijze contrasteert met het stucwerk. De keuze viel op onze sortering Black Sea. Dit omdat deze sortering zich kenmerkt door een donkere uitstraling met een verloop van antraciete en bruine kleurnuances. De uitstraling van deze sortering zorgt ervoor dat het een geliefd product is in moderne bouwwerken. Dat komt doordat het product erg goed staat bij strak stucwerk en grote raampartijen.

Een totaalconcept

Omdat de natuur een belangrijke rol speelt in het ontwerp, moest dit ook binnen voelbaar zijn. Dat werd, zoals al eerder is benoemd, gerealiseerd door het plaatsen van grote ramen. Maar daarnaast werd de omgeving ook naar binnen gehaald door natuursteen in het interieur te verwerken. Zo werd bijvoorbeeld een deel van de wand in de douche bekleed met de Black Sea sortering en ook de haard en schoorsteen werden vervaardigd uit natuursteen. Hierdoor valt te spreken van een totaalconcept; de omgeving, de tuin, het exterieur en het interieur sluiten volledig op elkaar aan!

Meer projecten