fbpx
 • Ontwerp

  Station-D Architects

 • Uitvoering

  Bouwbedrijf van Ommeren

 • Sortering

  Karlovy Vary

 • Locatie

  Aan de Rijn

Moderne villa aan de Rijn

De bewoners van deze moderne woning kozen bewust voor antraciet stucwerk. Ook hebben zij diverse houten elementen aan de gevel en een tuin vol groen. Onze natuursteen sortering Karlovy Vary bevat grijze, gele en bruine kleurtinten en sluit daarom perfect aan op de overige materialen. Een prachtig en uniek project!

Moderne villa met intrigerende gevelĀ 

Wanneer een praktisch en stijlvol hekwerk opent komt een schitterende moderne woning je tegemoet. Een strakke vormentaal, grote raampartijen en het gebruik van diverse materialen zijn kenmerkend voor de uitstraling van de woning. Daarnaast is het huis gelegen op een prachtige locatie te midden van het groen. De bewoners wilden dan ook graag dat hun woning eer zou doen aan deze omgeving. Dit is de reden dat gekozen werd voor het gebruik van natuurlijke materialen en wij gevraagd werden om het natuursteen te leveren. Ons product siert daardoor verschillende delen van de gevel en draagt zo direct bij aan de betoverende uitstraling van de woning. Het werd een modern huis met een eigen karakter. We zijn dan ook erg trots dat we hieraan bij hebben kunnen dragen.

Interessante dieptespeling

Door de vormentaal, het materiaalgebruik en het kleurenpalet heeft de woning een interessante dieptespeling gekregen. Delen van de gevel bestaan ofwel uit antraciet stucwerk en een donkere kleur hout of grote raampartijen en natuursteen. Naast dat de woning aan deze elementen zijn spannende uitstraling te danken heeft, zorgen ze er ook voor dat het huis opgaat in zijn omgeving. De ramen maken het bijvoorbeeld mogelijk voor al het groen om tot diep in de woning binnen te dringen. Daarnaast zijn hout en natuursteen natuurlijke producten, waardoor de woning nu warmte uitstraalt.

Stijlvolle sortering 

Er is bewust gekozen voor de natuursteen sortering Karlovy Vary. Dit product kenmerkt zich door zijn grijze, gele en bruine kleurtinten. Deze tinten komen overeen met de kleuren die in de omgeving te herkennen zijn. Daarnaast past de grijze kleur goed bij het stucwerk en staan de bruine tinten erg mooi bij de verschillende houten elementen. Er is gekozen voor metselstenen in verschillende formaten, waardoor de gevel er robuust uit komt te zien. Wat daar ook aan bijdraagt is het gegeven dat delen van de voeg wegeslepen zijn. De stenen lijken hierdoor op elkaar gestapeld.

Een prachtplaatje 

Aan dit fantastische exterieur is goed af te lezen dat werkelijk overal over na gedacht werd. De woning kent een hoog afwerkingsniveau en daarnaast klopt het design tot in de kleinste details. Het is dan ook werkelijk een prachtplaatje geworden. Het huis was een erg uniek project om aan mee te mogen werken. Ben je door dit project benieuwd geraakt naar de mogelijkheden met natuursteen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer over ons prachtige product en de verwerkingsmogelijkheden.

Meer projecten