• Ontwerp

  Marco van Veldhuizen

 • Uitvoering

  Habé Bouwen in Stijl

 • Sortering

  Bukarest

 • Locatie

  Ede

Moderne villa Ede

In Ede werd deze strakke villa voorzien van diverse natuursteen accenten. Door het natuursteen metselwerk niet alleen in de woning toe te passen, maar ook in elementen buiten, is de sfeer van natuursteen ook rondom de woning aanwezig. Zo werd de plantenbak in natuursteen gemetseld en voorzien van een bijpassende afdeksteen. Ook buiten op het terras wordt volop genoten van een massief gemetselde natuursteen buitenhaard. Overal voeren sfeer en warmte de boventoon. Dankzij diepe neggen en een unieke combinatie tussen donker hout, stucwerk en natuursteen metselwerk, komen alle materialen perfect tot zijn recht.

Moderne villa met unieke gevel 

In Ede vindt u deze schitterende woning. Kenmerkend voor dit ontwerp zijn de strakke vormentaal, de grote ramen, die worden afgewisseld met een groot geveloppervlak, en de keuze voor natuurlijke materialen. Al deze elementen samen vormen de het unieke karakter van deze moderne villa. Er werd dus een doordachte keuze gemaakt met betrekking tot de materialen. Dat is dan ook de reden dat hout, glas en natuursteen op een slimme wijze werden gecombineerd. Kortom, overal werd over nagedacht waardoor de woning een hoog niveau van verfijning kent.

Doordacht ontwerp

De gevel van deze moderne villa werd opgebouwd uit donker hout, wit stucwerk en natuursteen. Het natuursteen zorgt er in dit geval voor dat het contrast tussen donker en licht wat wordt verzacht. Ook voorziet het natuursteen de moderne villa van een warme uitstraling, dit zorgt ervoor dat de woning toegankelijk wordt zonder dat het moderne aspect verloren gaat. Naast de natuurlijke materialen, die mooi opgaan in de omgeving, werden ook grote raampartijen in de gevel geplaatst. Hierdoor weet de omgeving de villa eenvoudig te betreden. De binnen-en buitenruimte lopen zo op subtiele wijze in elkaar over. Daarnaast zorgen de diepliggende kozijnen ervoor dat de materialen perfect tot hun recht komen.

Sfeer en warmte 

Door het natuursteen metselwerk niet alleen in de gevel toe te passen maar ook in verschillende elementen van de buitenruimte, is de sfeer van natuursteen ook écht rondom de woning aanwezig. Zo loopt een deel van de gevel door in een unieke plantenbak, die ook volledig werd vervaardigd uit natuursteen met een bijpassende afdeksteen. Daarnaast kan ook op het terras genoten worden van ons product. Hier werd namelijk de buitenhaard vervaardigd uit dezelfde sortering. De omlijsting van de haard dient tegelijkertijd als steunpilaar voor de royale overkapping. Overal voeren sfeer en warmte de boventoon!

Een bonte mix van kleurtinten

Om deze heerlijke sfeer te creëren werd gekozen voor de sortering Bukarest. Dit is een bonte mix van blauw/grijst tinten die worden gecombineerd met warme gele/bruine kleuren. Deze diversiteit aan kleuren geeft de gevel zijn natuurlijke look. De voeg is niet goed te zien waardoor het lijkt alsof de stenen op elkaar gestapeld zijn, wat de natuurlijke uitstraling wederom bevordert. Ook dit toont aan dat werkelijk overal over na werd gedacht en dat niets aan toeval werd overgelaten. En dat is maar goed ook, het is werkelijk een prachtplaatje geworden.

Meer projecten