fbpx
 • Ontwerp

  Heineken Horeca

 • Uitvoering

  Benning Bouw

 • Sortering

  Rock Rhodos

 • Locatie

  Echten

Restaurant Westerbergen Echten

Het restaurant van Vakantiepark Westerbergen in Echten is compleet vernieuwd. In het ontwerp kon een gezellige haard niet missen, welke is uitgevoerd in onze NG Rock. De robuuste uitstraling die de natuursteen aan de haard meegeeft zorgt voor een echte eyecatcher binnen het restaurant. Metselwerk: Bosscher Metselwerken

Restaurant met robuuste open haard 

In Echten vindt u een sfeervol restaurant dat het heerlijke middelpunt is van een prachtig recreatiepark. U kunt er komen om heerlijk te lunchen, te dineren of om te borrelen. De meest smaakvolle gerechten zijn er dan ook te verkrijgen en u kunt kiezen van een royale menukaart. Om dit eten eer aan te toen moest het restaurant ook een fijne uitstraling hebben die volledig past bij het concept dat de eigenaren voor ogen hadden. Daarom werd besloten dat de inrichting, van het restaurant, aan moest sluiten bij de natuurlijke uitstraling van het recreatiepark en zijn fantastische omgeving.

Kleur en licht

De natuur en de daarbij horende rust stonden centraal in de inrichting van het restaurant. Daarnaast moest het interieur een luxe, robuuste en warme uitstraling krijgen. En dat is zeker gelukt. Dit komt onder andere door het warme kleurenpalet dat de hoofdrol speelt binnen de ruimte. Er werd gekozen voor kleuren als rood, bruin en groen, waardoor er in het restaurant een gemoedelijke sfeer heerst. Bovendien werd nagedacht over een lichtplan, waardoor alle hoeken van de ruimte op de juiste wijze verlicht worden. De verlichting is dan ook een belangrijke sfeerbepaler binnen het interieur.

Materiaalgebruik 

Ook het materiaalgebruik draagt bij aan de robuuste en warme uitstraling van het totaalbeeld. Er werd veelvuldig gekozen voor zachte stoffen, hout en de open haard werd bekleed met prachtige natuursteen. Doordat de haard vervaardigd is in natuursteen is dit direct dé eyecatcher van het restaurant. Deze gezellige open haard draagt hierdoor op verschillende manieren bij aan de beoogde sfeer van de ruimte. Niet alleen het vuur zorgt letterlijk en figuurlijk voor warmte, maar ook zijn omlijsting straalt authenticiteit uit.

Natuursteen NG Rock 

De open haard werd vervaardigd uit natuursteen Rock. Dit is een collectie in de ruigst denkbare vormen, waardoor het product voorziet in een ruwe natuurlijke uitstraling. Voor deze specifieke haard werd de Rock sortering Rhodos gebruikt. Dit is een mooie mix van stenen in een blauwe, witte, grijze en bruine kleurtonen. De sortering heeft geen vaste maten, is grof van structuur en kent geen strakke vormgeving. Dit betekent dat geen een steen hetzelfde is. Hier heeft de open haard zijn unieke uiterlijk dan ook aan te danken.

Meer projecten