fbpx
 • Ontwerp

  Roosros Architecten

 • Uitvoering

  VHR Bouw

 • Sortering

  Bukarest

 • Locatie

  Hendrik Ido Ambacht

Sfeervolle villa Hendrik Ido Ambacht

Diverse onderdelen van deze prachtige villa zijn uitgevoerd in onze Natuurgevelsteen Bukarest. Ondanks de riante omvang van de woning, voelt deze toch heel huiselijk aan. Zowel in het interieur als het exterieur brengen onze rustieke metselstenen sfeer met zich mee. The Art of Living Magazine – Fotografie: Jaro van Meerten

Villa met natuurgevelsteen als eyecatcher

Het vooraanzicht van deze villa is tevens het visitekaartje. Ondanks dat de woning bijzonder groot is, brengt hij toch een behaaglijke sfeer met zich mee. Dat er veel aandacht is besteed aan het ontwerp van de woning is er volledig aan af te lezen. De villa heeft een prachtige architectuur en dankzij de toepassing van Natuurgevelsteen is de woning voorzien van een krachtige uitstraling en weet hij direct in het oog te springen. Naast dat de buitengevel voorzien is van natuursteen metselwerk, zijn ook accenten hiervan naar het interieur gebracht.

Natuursteen als wandbekleding

Deze sfeervolle villa is het voorbeeld van een perfecte balans tussen natuurlijke materialen en toont de mogelijkheden van natuursteen. Door dit materiaal van buiten ook naar binnen te halen, wordt eenheid tussen het interieur en exterieur gecreëerd. Bovendien sluit het natuursteen perfect aan bij de rest van het luxueuze interieur. Interessant zijn de kleurnuances en de willekeurige vormgeving van de stenen. Dit voegt een speels element toe aan het interieur en weet indruk te maken.

Stoere look 

In combinatie met houten elementen en de schitterende visgraat vloer verrijkt Natuurgevelsteen elke ruimte met een warm, landelijk gevoel. De haard in zowel de keuken als de woonkamer is omgeven door natuurgevelsteen. Het robuuste karakter van dit materiaal zorgt tevens voor een stoere touch in het interieur. In dit project is dus niet gekozen om een subtiel accent te leggen op natuursteen. Natuursteen is gebruikt als metselsteen voor een groot gedeelte van de buitenkant van de villa en wordt doorgetrokken naar binnen. Zo vormt natuursteen het belangrijkste materiaal van de woning.

Meer over Natuurgevelsteen

Dankzij de toepassing van Natuurgevelsteen wordt ieder project getransformeerd tot een prachtige, unieke en sfeervolle verschijning. Daarnaast hebben we het voor elkaar gekregen om natuurstenen te verwerken middels de Nederlandse traditionele metseltechniek. De werkwijze is simpel, duidelijk en past bij het Nederlandse werken. Daarnaast zijn wij ook betrokken bij het gehele bouwproces.

Meer projecten