fbpx
  • Ontwerp

    Robin van den Dungen Gronovius (RVDDG)

  • Sortering

    Constanta

  • Locatie

    Almere

Strakke villa Almere

Deze moderne villa bestaat uit strakke lijnen, wit stucwerk, veel raampartijen en onze Natuurgevelsteen Constanta. De natuursteen mix geeft de strakke woning een sfeervolle, mediterrane touch!

Moderne villa met mediterrane uitstraling

Het is duidelijk te zien dat deze prachtige woning werd gebouwd met de moderne bouwstijl in gedachten. Het ontwerp is tijdloos en er werd gekozen voor een plat dak, eenvoudige vormen en transparantie. Deze duidelijke bouwstijl werd gecombineerd met een aantal authentieke kenmerken die ervoor zorgen dat het huis een mediterrane sfeer oproept. De strakke villa had dan ook ongetwijfeld erg goed gestaan op een plek in het zuiden van Europa. Kortom, hetgeen dat typerend is voor deze woning is zijn internationale allure.

Moderne inslag 

Voordat deze waanzinnige villa realiteit werd gingen daar nog heel wat stappen aan vooraf. Het begon natuurlijk allemaal bij een uniek en exclusief ontwerp. Er werd gestreefd naar een tijdloze elegantie met een moderne inslag. Dit is dan ook de reden dat er met diepte werd gespeeld, op deze manier wordt het geheel toch ietwat spannender. Daarnaast werden grote ramen geplaatst waardoor de woning overdag baadt in het daglicht en ruimtelijker lijkt. In de gevel worden de glaspartijen afgewisseld met strak wit stucwerk en één van onze prachtige natuursteen sorteringen.

Duurzame materialen

Eén van de kenmerken van de moderne bouwstijl is dat duurzame materialen vaak worden verwerkt in het ontwerp. Het natuursteen van NG Bouwen met Natuursteen is zo’n product en werd daarom gebruikt om een groot gedeelte van de gevel, op de begane grond, mee te bekleden. Hierdoor ontstaat een duidelijke scheiding tussen de boven- en benedenverdieping en dat is esthetisch gezien van meerwaarde voor het uiteindelijke geheel. Bovendien zorgt het natuursteen ervoor dat de woning op mooie wijze samensmelt met de omgeving.

De perfecte match

Om tot dit mooie eindresultaat te komen werd de natuursteen sortering Constanta in de villa verwerkt. Deze sortering kenmerkt zich door zijn grillige uiterlijk en bezit een enorme variatie aan kleuren. De basiskleur bestaat voornamelijk uit geel en grijs, maar bruin-, grijs- en zelfs roodtinten zorgen voor unieke nuances. De kleur, levendige structuur en verscheidenheid aan afmetingen, die deze natuursteen sortering kenmerken, zorgen ervoor dat je je al snel in mediterrane sferen waant. Daarom was Constanta de perfecte match en werd het product, als Natuurgevelsteen, op prachtige wijze verwerkt in het project.

Deze spraakmakende villa toont wederom hetgeen dat mogelijk is met onze natuursteen producten. Wilt u hier meer over weten? Ga dan het gesprek met ons aan en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

Meer projecten