fbpx

Tour langs projecten in aanbouw

Door heel Nederland is NG present en zijn echte vakmensen aan het Bouwen met Natuursteen. Wij nemen u graag mee in een tour langs diverse projecten in aanbouw!

Creatief metselwerk in Huisduinen

We starten in het puntje van Noord-Holland, in Huisduinen, hier wordt de laatste hand gelegd aan een landelijke villa. Deze villa is ontworpen door GeO architecten. Door de steigers heen is het metselwerk al goed te zien. Deze op maat gemaakte mix met bruine en grijzen accenten sluit mooi aan bij de rieten kap. Het metselwerk is zeer creatief verwerkt, er komt zelfs verticaal metselwerk aan te pas!

Villa in Het Gooi

Iets verderop, in ’t Gooi, wordt gewerkt aan een riante villa, ontworpen door Building Design. Grote vlakken van de gevels en bloembakken zijn opgebouwd uit onze Natuurgevelsteen sortering Pilsen en een gedeelte bestaat uit onze natuursteenstrips in dezelfde sortering. Wij kunnen niet wachten op het eindresultaat!

Mediterrane sfeer in strakke villa

Van het Gooi gaan we naar de Gelderse Vallei, Barneveld om precies te zijn. Bij deze moderne kubistische woning is onze natuursteen inmiddels volledig verwerkt. In dit project is er gekozen voor NG Strips in de sortering Constanta. Hierdoor krijgt de villa, ondanks de strakke lijnen, toch een mediterrane warme sfeer. De natuursteen is werkelijk prachtig verwerkt. Onze complimenten dan ook aan Nieuwenhuizen bouw.

Architectonisch hoogtepunt

De tour gaat verder naar een landgoed in het oosten van het land waar wordt gewerkt aan een architectonisch hoogtepunt. Wellicht heeft u deze villa, naar ontwerp van BKVV, al eerder voorbij zien komen, er wordt namelijk al een jaar gewerkt aan de natuursteen brokken, marmeren gevelwanden, natuursteen vloeren en marmeren muurafdekkers binnen dit project. Het landhuis krijgt steeds meer vorm, geweldig om te zien!

Wellness met NG Rock

We sluiten de tour af ‘dicht bij huis’. In Hollandscheveld wordt onze NG Rock toegepast langs het buitenzwembad en in de wellness van een nieuwbouw villa. Onze Rock collectie bestaat uit verschillende sorteringen, van donkere stoere mix tot een egale lichte kleur. Hier is gekozen voor de Rock Atokos, waar je gegarandeerd een chique Ibiza sfeer mee creëert.