fbpx

uitgelicht: 3 x populaire natuursteen sorteringen

Wanneer u ervoor kiest om natuursteen in uw bouwproject te verwerken is het belangrijk om de juiste sortering te selecteren. U begrijpt dat wanneer uw bouwwerk een Ibiza sfeer moet oproepen deze er heel anders uit komt te zien dan wanneer u gaat voor een strak, modern totaalbeeld. Daarom hebben wij een veelzijdig assortiment voor u samengesteld. Van donkere, gladde natuursteen tot lichte stenen met een robuuste uitstraling. We bieden voor ieder wat wils. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom lichten we graag 3 veel gekozen sorteringen uit. Laat u er door inspireren!

Atokos Rock sortering

Voor dit project bleek de Atokos Rock sortering de juiste. Het werd gebruikt om de volledige muur achter de jacuzzi mee op te bouwen en het draagt bij aan de heerlijke rustgevende sfeer in de tuin, die zo gewenst was. De sortering is karakteristiek door zijn witte/crème-achtige kleur met verschillende bruine 0nuances. Het voorziet in een frisse, maar elegante uitstraling en weet daardoor wellness op ongekende wijze op te lichten. Toch vangt de sortering ook de robuuste uitstraling van natuursteen. 

Pilsen 

Aan de kust werd deze prachtige moderne woning opgeleverd. Bijzonder aan de woning zijn de vorm, het prachtige lijnenspel en het natuurstenen metselwerk. Om de moderne uitstraling van de woning nog meer te benadrukken is gekozen voor onze populaire sortering Pilsen. Pilsen is afkomstig uit onze groeve uit Noord-Macedonië en is een grijze gneis. Bovendien kenmerkt de sortering zich door zijn prachtige bruine en natuurlijke nuances in de mix. In dit geval is de sortering verwerkt met een dunne lintvoeg en variabele lengtes die bijdragen aan het unieke lijnenspel dat de woning siert. 

Constanta 

Diverse elementen rondom deze prachtige villa zijn uitgevoerd in onze sortering Constanta. Let bijvoorbeeld eens op de plint van de woning, de toegangspoort, het bijgebouw, de schoorsteen en de verschillende muren in het interieur. Door natuursteen toe te passen zijn de tuin, het in- en exterieur aan elkaar verbonden geraakt en is een indrukwekkend totaalconcept ontstaan. Constanta is een natuursteen sortering met geel/beige/grijze nuances en sloot daardoor perfect aan bij de wensen van de klanten. Zij wilden namelijk graag een schitterende villa met een sfeervolle, mediterrane look. 

Meer informatie

In deze blog hebben we slechts drie van onze vele sorteringen verder uitgelicht. Wilt u ontdekken welke andere sorteringen we in ons assortiment hebben of wilt u weten welke natuursteen het beste bij uw project past? Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op voor meer informatie.