fbpx

Waardevolle samenwerkingen

We hechten veel waarde aan samenwerkingen met echte vakmensen. Mensen en bedrijven waarmee we samen de mooiste projecten neer kunnen zetten. Daarom gaan we graag nieuwe samenwerkingen aan en investeren we in de lange termijn. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wanneer iedereen zich inzet voor een bouwwerk, de meest indrukwekkende en verrassende resultaten behaald worden. Graag lichten wij een aantal partijen uit die nauw bij ons betrokken zijn en graag werken met ons natuursteen.

Habé Bouwen in Stijl

Wij werken ontzettend graag samen met Habé Bouwen in Stijl. Dit is een eigentijds bouwbedrijf met een uitgebreide kennis op gebied van alles dat met bouwen te maken heeft. Daarnaast leveren zij een hoogwaardige kwaliteit en luisteren ze nauwkeurig naar de wensen van hun klanten. Deze aannemer verwerkt graag ons natuursteen in zijn projecten. We hebben samen dan ook al een flink aantal projecten tot een succes weten af te ronden. Een goed voorbeeld daarvan is deze moderne villa. De strakke architectuur is verrijkt met diverse natuursteen accenten. Waardoor sfeer en warmte de boventoon voeren. 

Bosscher Metselwerken

Een samenwerking waar wij ook erg veel waarde aan hechten is de samenwerking met Bosscher Metselwerken. Zij verwerken ons natuursteen vaak in verschillende projecten. Hierdoor weten we dat het bedrijf altijd de gewenste kwaliteit levert en dat ons product op de mooie wijze onderdeel wordt van ieder bouwwerk. Zo waren zij bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor de verwerking van het natuursteen in deze rietgedekte villa. Ons product moest gecombineerd worden met gebakken steen, waardoor we beroep hebben gedaan op de kennis en vaardigheden van Bosscher Metselwerken. Bovendien zorgden zij ervoor dat het natuursteen volledig op kleur is gesorteerd, voor een waanzinnig eindresultaat. 

Marco van Veldhuizen

Ook werken wij graag samen met de architect. Op deze manier zijn we vroeg in het proces al betrokken en kunnen we ervoor zorgen dat ons natuursteen op de juiste wijze onderdeel wordt van het bouwwerk. Dit is dan ook de reden dat we onze lange samenwerking met Marco van Veldhuizen waarderen. Hij koos ervoor om ons natuursteen in diverse projecten te verwerken, om zo karakteristieke bouwwerken te realiseren. Een goed voorbeeld daarvan is deze strakke villa. De woning heeft zijn authentieke uiterlijk te danken aan de prachtige combinaties die zijn gemaakt met warme materialen, zoals natuursteen. Het zorgt ervoor dat de woning een robuuste uitstraling gekregen heeft. Wilt u ook met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op! We ontdekken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.