fbpx

Alle voordelen van steenstrips van natuursteen

Bij NG Bouwen met Natuursteen kunt u terecht voor een breed scala aan natuursteen sorteringen. Alle sorteringen zijn geschikt om uw droomproject te realiseren, het maakt niet uit welke stijl u aanspreekt. Het diverse assortiment bestaat uit veel verschillende kleuren en texturen die op allerlei manieren zijn toe te passen. Vrijwel alle natuursteen sorteringen zijn ook te leveren als steenstrips: de NG Strips. Ontdek alle voordelen van natuursteenstrips.

Lager gewicht en smallere muurdikte

Doordat voor NG Strips er een plak van de achterzijde wordt afgezaagd hebben deze een dunnere muurdikte dan massieve stenen waardoor ze ook een stuk lichter zijn. Gemiddeld is massieve natuursteen 7 tot 11 centimeter breed terwijl NG Strips een muurdikte hebben van 2 tot 3 centimeter. Dit maakt de steenstrips uitermate geschikt om te verlijmen tegen een achtergevel en bijvoorbeeld het plafond. Zo krijgt uw interieur een luxe uitstraling zonder dat u daarvoor veel ruimte hoeft in te leveren.

Losse natuurstenen op maat gemaakt

NG Bouwen met Natuursteen levert de natuursteenstrips als losse stenen waardoor er unieke gevels kunnen worden gecreëerd met alleen natuurlijke materialen. Doordat alle stenen als losse stenen worden geleverd heeft de verwerker meer vrijheid tijdens het plakken en voorkom je dezelfde patronen.

Toepasbaar op diverse achtergrondconstructies

Ook tijdens renovatieprojecten kunnen steenstrips worden toegepast omdat ze op diverse ondergronden kunnen worden geplakt. De NG Strips kunnen helemaal naast elkaar worden geplakt of er kan ervoor gekozen worden de steenstrips na te voegen. Beide manieren geven een ander totaalbeeld en uitstraling.

Duurzaam en recyclebaar

Natuursteen is van nature duurzaam. De natuursteenstrips van NG Bouwen met Natuursteen komen rechtstreeks uit de natuur. Er komen geen chemische processen aan te pas tijdens het productieproces. Bovendien zijn de steenstrips ook geschikt voor circulair bouwen.