fbpx

3x projecten met verschillende soorten natuursteen

Natuursteen is een veelzijdig product wat op veel verschillende manieren kan worden toegepast in zowel het exterieur als interieur. Behalve het toepassen van één bepaalde sortering, is het ook heel goed mogelijk om verschillende soorten natuursteen te combineren. Denk hierbij aan natuurgevelsteen die uw gevel een unieke, robuuste uitstraling geeft in combinatie met natuursteen flagstones en marmeren details in het interieur. Laat u inspireren door 3 prachtige projecten.

Landhuis met organische vormen

Een villa die perfect opgaat in de omgeving door zijn organische vormen en natuurlijke producten. Dit landhuis in Oost-Nederland is het perfecte voorbeeld van een indrukwekkend totaalconcept met verschillende natuursteen toepassingen. Door het gebruik van verschillende soorten natuursteen in combinatie met houten details is er sprake van een perfecte samenhang. Zo is de Rock Rhodos in zowel metselstenen als strip toegepast en zie je dit ook terug in het interieur en de kelder van de villa. De vloer is uitgevoerd in natuursteen flagstones in een bijpassende kleur die aansluit op de rock stenen. Voor een exclusieve touch is er ook marmer verwerkt als muurafdekkers, traptreden en gevelbanden. 

Luxe villa in de duinen van Noordwijk

Nog een prachtig project waarbij verschillende soorten natuursteen zijn toegepast: een luxe duinvilla in Noordwijk. Meerdere vlakken van de gevel van deze villa zijn uitgevoerd in massieve natuursteen. De entree is indrukwekkend en gaat perfect op in de omgeving met zijn op maat gemaakte natuursteen traptreden en grote rotsblokken. In het interieur is de natuursteen sortering Black Sea toegepast, bijvoorbeeld in de sauna. Deze sortering kenmerkt zich door een mix van bruine en antracieten kleurnuances. De tint past perfect bij deze moderne villa met strakke lijnen. 

Moderne villa met massieve natuursteen en steenstrips

Verschillende vlakken van de gevel van deze moderne villa in Breda zijn uitgevoerd in onze massieve natuursteen in de sortering Pilsen. Om het exterieur nog een sterkere uitstraling te geven werd ook het plafond, aan de achterkant van de villa, en de entree bekleedt met natuursteen. Voor de overstekken en het plafond zijn NG Strips toegepast in dezelfde sortering. De sortering Pilsen kenmerkt zich door zijn mooie combinatie van kleuren: grijze en bruinen tinten. Deze kleurtinten passen perfect bij het houten lattenwerk aan de voorzijde van de villa.